TOPSELLER
Cirrata Table Lamp Grey
Cirrata Table Lamp Grey

Bordslampa Cirrata Table Lamp

 • På rea!
 • -125,00 kr

Cirrata är en lekfull bordslampa med en originell, bläckfiskliknande kropp som ger ett spännande ljussken och skuggspel. Passar bra som punktbelysning i exempelvis en hylla eller på ett sideboard.

 • Gjuten i aluminium och därefter sandblästrad för en organisk känsla.
 • Skapar ett fint, dekorativt ljus.
 • Dimbar.
5 825,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 950,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Grå
Grå
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Cirrata är en lekfull bordslampa med en originell, bläckfiskliknande kropp som ger ett spännande ljussken och skuggspel. Passar bra som punktbelysning i exempelvis en hylla eller på ett sideboard.

 • Gjuten i aluminium och därefter sandblästrad för en organisk känsla.
 • Skapar ett fint, dekorativt ljus.
 • Dimbar.

Originell och lekfull design

Cirrata har en originell, bläckfiskliknande kropp som ger ett spännande ljussken och skuggspel. Lampan är både lekfull och unik av sitt slag. Formen är gjuten i aluminium och har därefter sandblästrats för en organisk finish.

Perfekt för dekorativt ljus

Lampan skapar ett fint, spännande och dekorativt ljus. Den passar därför perfekt som punkt- eller mysbelysning i ett annars redan upplyst rum. Placera din Cirrata i exempelvis en hylla eller på ett sideboard.

Produktdetaljer

Artikelnummer MJCI1002
Varumärke Oblure
Höjd 44,4 cm
Diameter 22 cm
Material Opalglas, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Markus Johansson
Oblure

Svenska Oblure skapar funktionella, enkla och minimalistiska lampor. Namnet är en hopslagning av de två orden Object och Alluring, som ihop utgör varumärkets kärna. De arbetar med flera internationella designers för att skapa innovativ och överraskande belysning. Deras vision är att framhäva "den ursprungliga, det djärva och det vackra". 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser