TOPSELLER
Balance Table Lamp Black
Balance Table Lamp Black

Bordslampa Balance Table Lamp

 • På rea!

Balance är en lekfull, modern bordslampa som genom sin design ger illusionen av att fixera ett rullande föremål. Passar bra i det moderna hemmet eller på det stilmedvetna kontoret.

 • Anpassad LED-belysning inuti glaskuporna.
 • Skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Gedigen lampfot i marmor (svart) eller metall (mässing).
11 950,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Svart
Svart
Mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Balance är en lekfull, modern bordslampa som genom sin design ger illusionen av att fixera ett rullande föremål. Passar bra i det moderna hemmet eller på det stilmedvetna kontoret.

 • Anpassad LED-belysning inuti glaskuporna.
 • Skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Gedigen lampfot i marmor (svart) eller metall (mässing).

Modern design med rörelse i fokus

Balance är formgiven med rörelse som inspiration. Dess lekfulla och moderna formgivning ger uttryck att den lyckas fixera ett rullande föremål. Konstruktionen är gjord av två klot med integrerad LED-belysning mellan två lutande stålskivor. Lampfoten är gedigen i marmor (svart) eller metall (mässing).

Perfekt för mysbelysning

Inuti glaskuporna finns LED-belysning som skapar ett mjukt och jämnt ljus. Detta gör Balance till den perfekta lampan för mysbelysning eller för att skapa fler ljuskällor i ett redan upplyst rum.

Produktdetaljer

Artikelnummer VCBA1003
Varumärke Oblure
Höjd 39,7 cm
Bredd 14 cm
Längd 53,3 cm
Material Stål och opalglas (mässing) / Stål, opalglas och marmor (svart)
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Victor Castanera
Oblure

Svenska Oblure skapar funktionella, enkla och minimalistiska lampor. Namnet är en hopslagning av de två orden Object och Alluring, som ihop utgör varumärkets kärna. De arbetar med flera internationella designers för att skapa innovativ och överraskande belysning. Deras vision är att framhäva "den ursprungliga, det djärva och det vackra". 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser