Bordslampa Obello - Portabel

 • Ny

Obello är en portabel bordslampa i munblåst glas som tål utomhusbruk och laddas via USB. Med integrerad LED som går att dimra, vilket gör Obello optimal som mysbelysning på balkongen eller i trädgården.

 • Upp till 40h lystid.
 • Kort laddtid på 4,5h.
 • Tål lättare regnväder.
 • Frostat glas ger jämn ljusdistribution.
 • 1 uppåtriktad LED med starkare sken.
 • 1 nedåtriktad LED med dimfunktion.
2 630,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Obello är en portabel bordslampa i munblåst glas som tål utomhusbruk och laddas via USB. Med integrerad LED som går att dimra, vilket gör Obello optimal som mysbelysning på balkongen eller i trädgården.

 • Upp till 40h lystid.
 • Kort laddtid på 4,5h.
 • Tål lättare regnväder.
 • Frostat glas ger jämn ljusdistribution.
 • 1 uppåtriktad LED med starkare sken.
 • 1 nedåtriktad LED med dimfunktion.

Enkel att flytta runt

Den sladdlösa designen gör Obello till en smidig och portabel lampa som du enkelt flyttar från rum till rum. Då designen har en tydlig svampform och en låg vikt på endast 1 kg, är lampan även greppvänlig och lätt att bära.

Kan tas med ut

Obello tål lättare regn och står även emot sand och smuts, vilket gör det möjligt att ta med den ut. Låt Obello lysa upp sommarnatten, eller använd den som belysning under middagen på stranden, men ta den alltid med dig in för förvaring och laddning. 

Går att dimra

Lampan kommer utrustad med två integrerade LED-belysningar; en uppåtriktad som lyser upp lamphuvudet och en nedåtriktad som lyser upp foten. Då den nedåtriktade ljuskällan är dimbar kan du justera lampans ljus från samma belysningsgrad som ett enskilt stearinljus, till full ljusstyrka. 

Specifikation dimmer:

 1. Off
 2. ljusstyrka 10% (10 lumen)
 3. ljusstyrka 40% (50 lumen)
 4. ljusstyrka 100% (130 lumen).

Lystid vid fulladdat batteri:

 • ljusstyrka 10% = 40h
 • ljusstyrka 40% = 12h
 • Ljusstyrka 100% = 5h.

Observera att lampan levereras med USB-laddare utan adapter.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft