Bordslampa 90 Mini Mini – Portabel

 • Ny

90 Mini Mini är en nätt och smidig bordslampa i ett tidlöst, industriellt uttryck. Tack vare sin dimbara lampfunktion ger den dig ett behagligt ljus, och med sina slitstarka material är detta en lampa du kan njuta av i alla miljöer – livet ut.

 • Roterbar lampskärm.
 • Tidlös design – kompatibel i alla miljöer.
 • Dimbar USB-upladdningsbar LED-lampa.
 • Lampa medföljer.
 • Livsgaranti.
1 660,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Jasmine White
Jasmine White
Biscuit Beige
Kelp Green
Berry Red
Steel Blue
Carbon Black
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

90 Mini Mini är en nätt och smidig bordslampa i ett tidlöst, industriellt uttryck. Tack vare sin dimbara lampfunktion ger den dig ett behagligt ljus, och med sina slitstarka material är detta en lampa du kan njuta av i alla miljöer – livet ut.

 • Roterbar lampskärm.
 • Tidlös design – kompatibel i alla miljöer.
 • Dimbar USB-upladdningsbar LED-lampa.
 • Lampa medföljer.
 • Livsgaranti.

Tidlös design

Den passar lika bra till skrivbordet som till läshörnan i vardagsrummet. Lampan laddar du enkelt upp igen via USB-kabeln, vilket gör så du enkelt kan förflytta lampan till olika rum eller ställen. USB-kabel, adapter och dimbar glödlampa medföljer!

Passar alla miljöer

Lampskärmen är justerbar så du kan positionera den för att rikta ljuset dit du önskar. Fjäderkonstruktionen gör så lampans kropp kan riktas i nästan alla vinklar, vilket gör den unik och att den passar för många fler användningsområden än vid lässtunden.

Design med mjuka former

Lampans smarta design får den att smälta in i utrymmen med alla olika typer av stilar och inredningar. Skärmens mjuka former bidrar med ett mjukt och behagligt intryck. Klä upp den med ett piggt färgval som Berry Red, eller kanske Biscuit Beige för det redan färgglada rummet. 

George Carwadine för Anglepoise

Anglepoise är ett brittiskt varumärke välkänt världen över för sin ikoniska belysning. Kombinationen av funktionalitet, tidlös design och högkvalitativa material ger dig en produkt i toppklass. George Carwardine står för den stilsäkra designen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft