info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Behöver du hjälp att välja kontorsstol?

Välkommen in till vår butik på Mäster Samuelsgatan 65.

 • Här får du kostnadsfri konsultation från en av våra certifierade ergonomer!
 • Provsitt över 40 varianter av professionella kontorsstolar - för att hitta den som passar just dig perfekt!
 • Använd kalendern nedan för att enkelt boka en tid med våra ergonomer redan idag.

När designen avgör

Design elementet väger ofta tungt i både hem och kontorsmiljöer. I vår butik får du möjlighet att välja bland olika varumärken och olika designelement. Vi erbjuder produkter från väletablerade formgivare.

När priset är viktigt

Letar du efter kontorsstolar i det lägre prissegmentet? Vi har ett stort utbud av professionella och prisvärda kontorsstolar. Kom in och diskutera ditt behov, så hjälper vi dig att hitta rätt!

När ergonomin är allt

Hos DPJ hittar du Sveriges bredaste sortiment av ergonomiska kontorsstolar. Vi har även utbildade ergonomer som hjälper dig att hitta rätt kontorsstol för dig som privatperson eller företag.

Ingen stol passar för alla ändamål eller arbetssätt. Det är stora skillnader på vilka kontorsstolar som lämpar sig för aktivitetsbaserade kontor, fasta arbetsplatser eller hemmakontor. Hur mycket tid som spenderas i sittande ställning, om ni använder höj och sänkbara skrivbord och andra punkter är också avgörande för vilken stol som är lämplig.

Hos oss hittar ni ”bara” professionella kontorsstolar, för er som ställer krav på ergonomi, design, och kvalité. DPJ´s kunniga personal har alltid som mål att hjälpa våra kunder att hitta modellen eller modellerna som är lämpliga för era behov.

Använd kalendern för att enkelt boka en tid med våra ergonomer redan idag!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft