Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Powerhub Iris

 • Ny

Iris är en snygg powerhub där uttagen ligger inuti den bulliga lådan och går att täcka över med lock. Både lådan och locket är klädda med filt i återvunnen PET, vilket ger en stilig, familjär känsla.

 • 4 eluttag.
 • 2 USB-uttag.
 • Smidig design som döljer sladdkaoset.
 • Praktiskt lock med utlopp för sladdar.
 • Mjuk, miljövänlig klädsel i återvunnen PET.
3 855,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sand
Sand
Ljusgrå
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Iris är en snygg powerhub där uttagen ligger inuti den bulliga lådan och går att täcka över med lock. Både lådan och locket är klädda med filt i återvunnen PET, vilket ger en stilig, familjär känsla.

 • 4 eluttag.
 • 2 USB-uttag.
 • Smidig design som döljer sladdkaoset.
 • Praktiskt lock med utlopp för sladdar.
 • Mjuk, miljövänlig klädsel i återvunnen PET.

4 eluttag och 2 USB-uttag

Iris är en rymlig laddstation med fyra eluttag och två USB-A uttag, vilket gör det möjligt att ladda upp till sex enheter samtidigt. Detta gör Iris till en naturlig samlingspunkt oavsett om du placerar den i hemmet, loungen eller på kontoret. 

Smidig design med praktiskt lock

Iris har en genomtänkt design som håller uttag och laddare gömda även när de används. Detta är möjligt tack vare det runda locket som är något mindre än öppningen och därmed lämnar en smidig springa åt sladdarna.

Mjukt och hemtrevligt utseende

Den runda konstruktionen kommer klädd i filt, vilket ger Iris ett mjukt och hemtrevligt utseende. Filten finns i två diskreta, stilfulla färger som passar in i de flesta miljöer och ger ett harmoniskt intryck. 

Klädd i återvunnen PET

Vid tillverkningen av Iris har hållbarheten tagits i beaktning och powerhuben består därför av väl utvalda material. Exempelvis tillverkas filten i återvunnen PET, vilket gör Iris till ett miljövänligt alternativ. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 910-I20S
Varumärke Kondator
Höjd 16,5 cm
Diameter 30,6 cm
Max watt 3680 W
Spänning 250 V 50 Hz (max)
Sladdlängd 3 m
Material överdrag Filtmatta av återvunnen PET
USB-laddning 2x USB-A , 5V max 2,4 A
Funktioner Överhettningsskydd
Formgivare Kondator och Tengbom

Varumärke Kondator

Kondator

Kondator erbjuder ett sortiment som fungerar både för kroppen och ögat. De har lång erfarenhet av produktutveckling med fokus på kontoret och dess miljö.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft