Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Extra Smutstålig Entrématta

Smutstålig entrématta med extra hög lugg som effektivt fångar upp smuts och väta, och håller kvar det i mattan. Mattan är tvättbar och passar exempelvis bra i receptioner och entréer med hög trafik.

 • Ljus- och färgbeständig.
 • Fri från PVC.
 • Tål golvvärme.
 • Hög lugg fångar upp och håller smuts och väta extra effektivt.
 • Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat. 
 • Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.
350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
60x85
85x120
85x150
115x200
115x240
150x250
60x85
115x175
Willow DF926
Willow DF926
Silver Birch DF803
Ebony DF972
Teak DF971
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Smutstålig entrématta med extra hög lugg som effektivt fångar upp smuts och väta, och håller kvar det i mattan. Mattan är tvättbar och passar exempelvis bra i receptioner och entréer med hög trafik.

 • Ljus- och färgbeständig.
 • Fri från PVC.
 • Tål golvvärme.
 • Hög lugg fångar upp och håller smuts och väta extra effektivt.
 • Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat. 
 • Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.

Samlar upp och skyddar golvet från smuts och väta

Denna entrématta består av high twist nylon med extra hög lugg som effektivt samlar upp smuts och väta, och förhindrar att det sprider sig i lokalen. Mattan passar därför väldigt bra i offentliga miljöer där det rör sig mycket människor, så som entréer, receptioner, foajéer samt toalett- och hisshallar. 

Slitstark nylon och halkfritt gummi

Mattans textila yta består av nylon med väldigt hög slitstyrka, vilket gör att den klarar av de tuffa krav som ställs i offentliga miljöer. Mattan har även en undersida i nitrilgummi som säkerställer att den ligger stadigt på plats och ger en halkfri upplevelse. 

Fin lyster och hög färgbeständighet

Det kraftiga nylongarnet är infärgat genom etsning vilket ger en mycket fin lyster och hög färgbeständighet. I garnet blandas dessutom kolfibertrådar som avleder statisk elektricitet.

Enkel att hålla ren

Mattan går att tvätta i 60 grader och har en speciell perforering i gummibaksidan som gör den lättare att centrifugera, med kortare torktid som följd. Kostnaden för tvätten vägs mer än väl upp av att du får lägre städkostnader och fräschare inomhusmiljö.

Produktdetaljer

Artikelnummer Iron-Horse XL
Bredd 60-150 cm
Höjd 13-14 mm
Längd 85-240 cm
Material Textil yta i High-twist nylon, undersida i nitrilgummi
Garanti 5 år (11 år vid betydande färgförlust)

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft