Malmstolen Active R3 Hög, Kontorsstol Svart

 • -500,00 kr

Malmstolen Active R3 med hög rygg är en ergonomisk kontorsstol som saknar krångliga inställningar. Stolen har flera självjusterande funktioner och passar därför i aktiva miljöer med hög rörlighet.

 • Bekväm synkrongunga (Syncro Active) –låsbar i 3 lägen.
 • Automatiskt reglerat gungmotstånd.
 • RelActive-ryggstöd med ZenXit som formar sig efter ryggen.
 • Ryggstöd med justerbar höjd.
 • Vattenfallsfront säkerställer god blodcirkulation.
 • Minskar risken för skador i nacke, axlar och rygg.
7 425,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 925,00 kr /
Spara 500,00 kr
Delbetala med Klarna
Leveranstid: Lagervara 3-8 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Malmstolen Active R3 med hög rygg är en ergonomisk kontorsstol som saknar krångliga inställningar. Stolen har flera självjusterande funktioner och passar därför i aktiva miljöer med hög rörlighet.

 • Bekväm synkrongunga (Syncro Active) –låsbar i 3 lägen.
 • Automatiskt reglerat gungmotstånd.
 • RelActive-ryggstöd med ZenXit som formar sig efter ryggen.
 • Ryggstöd med justerbar höjd.
 • Vattenfallsfront säkerställer god blodcirkulation.
 • Minskar risken för skador i nacke, axlar och rygg.

Utmärkt i aktiva miljöer

Malmstolen Active R3 är utrustad med flera funktioner som gör den utmärkt för det aktiva kontorslandskapet där flera personer delar på stolarna. För att stolen ska passa just din kropp behöver du ofta bara ställa in höjden på sitsen och ryggstödet, resten sköter sig självt. 

Syncro Active reglerar gungmotståndet automatiskt 

Kontorsstolen kommer utrustad med en Syncro Active-gunga som reglerar gungmotståndet automatiskt utifrån din vikt. Det innebär att du inte behöver ställa in gungan själv utan bara kan luta dig tillbaka för en välbehövd paus. 

Bekväm synkrongunga – låsbar i tre lägen

Syncro Active är en synkrongunga, vilket innebär att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt. Den bekväma gungan låter dig röra dig upp till 11° bakåt och 4° framåt, och går även att låsa i tre olika lägen.

Självformande ryggstöd som passar alla

Malmstolen Active R3 har ett självformande RelActive-ryggstöd med ZenXit i skummet, som passar 95 procent av alla användare. Detta gör att ryggstödet ger extra bra avlastning, vilket minskar risken för skador i axlar, rygg och nacke.

Ryggstöd med justerbar höjd 

Stolens ryggstöd går att ställa in på åtta olika höjder, vilket omfattar ett spann på cirka tio centimeter. Detta innebär att du alltid kan hitta den höjd som passar dig bäst, oavsett hur lång du är.

Vattenfallsfront säkerställer god blodcirkulation

Sitsen har en rundad vattenfallsfront vilket minskar risken för tryck på nerver och blodkärl i knävecken. Detta gör att du sitter med god blodcirkulation i benen. I kombination med synkrongungan ökar detta blodgenomströmningen i hela kroppen. 

Slitstark klädsel i tyget Select

Kontorsstolen kommer i ett helsvart utförande, klädd i tyget Select som består av ull (85 procent) och polyamid (15 procent). Select är ett slitstarkt tyg som uppnår 200 000 Martindale, vilket gör det lämpligt för kontorsmiljöer.

DUX®-säte ger högsta komfort – tillval

För högsta komfort kan du välja att få din Malmstol med ett Pascal by DUX®-säte som formar sig efter kroppen. Detta ger dig överlägsen viktfördelning och komfort jämfört med traditionella säten.

Justerbara armstöd – tillval

Stolen går att beställa med bekväma armstöd som gör det enklare för dig att variera din arbetsställning. Armstöden är justerbara i bredd, höjd och djup, och är väldigt enkla att ställa in efter behov.

Nackstöd som avlastar – tillval

Kontorsstolen går även att beställa med ett viknackstöd som effektivt avlastar hals- och nackmuskler. Bland annat erbjuder nackstödet extra bra support när du använder stolens gunga och arbetar i en bakåtlutad ställning.

Produktdetaljer

Artikelnummer R3-H-DUX-SC60999
Varumärke Malmstolen
Diameter ø72 cm (fotkryss)
Sitthöjd 40-56 cm
Sittdjup 46 cm
Nackstöd Ja
Sittbredd 470 mm
Höjd på ryggstöd 61 cm (höjdjustering ca 10 cm)
Bredd på ryggstöd 42 cm
Tyg Select
Malmstolen

Malmstolen AB bygger arbetsstolar med den mänskliga kroppen som utgångspunkt. Ergonomiska arbetsredskap ska formas efter människan och arbetssituationen. Malmstolen skall vara ett arbetsredskap som förebygger och lindrar skador.

Tillbehör

Golvskydd

Golvskydd standard utan pigg, transparent

725,00 kr inkl. moms
Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Skyddet ger dig dessutom ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Snyggt rundade hörn. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast.
Mattskydd Standard med pigg, transparent

Mattskydd Standard med piggar, transparent

850,00 kr inkl. moms
Ett transparent mattskydd med piggar som effektivt skyddar mattan från slitage och smuts. Ger även en ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt över skyddet. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Undersida med 4 mm långa piggar för bra fäste på mjuka mattor. Snyggt rundade hörn.  Finns i tre storlekar.
Footmaster Fotstöd

Footmaster Fotstöd

525,00 kr inkl. moms
Stadigt fotstöd med självjusterande fotplatta som ger ett bra stöd oavsett sitthöjd och ställning i arbetsstolen. Ökar effektivt komforten för dig som ofta sitter ned under längre stunder. Steglös vinkling. Självjusterande fotplatta med bygelprincip.  Enkel reglering av plattans höjd och vinkel med fotstyrning. Ribbad yta som minskar risken för att fötterna glider av.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser