Vårt bästa pris

Malmstolen Active R3 Hög, Kontorsstol

 • −25%

Malmstolen Active R3 med hög rygg är en ergonomisk kontorsstol utan krångliga inställningar. Med flera självjusterande funktioner passar den i aktiva miljöer då den har hög rörlighet.

 • Ryggstöd med justerbar höjd.
 • Automatiskt reglerat gungmotstånd.
 • Vattenfallsfront säkerställer god blodcirkulation.
 • Minskar risken för skador i nacke, axlar och rygg.
 • Bekväm synkrongunga (Syncro Active) – låsbar i 3 lägen.
 • RelActive-ryggstöd med ZenXit som formar sig efter ryggen.
Bra deal!
9 033,75 kr
Rek. pris: 12 045,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Beige
Svart
Ja
Nej
Ja
DUX®-sits (tryckavlastande)
DUX®-sits (tryckavlastande)
Ordinare säte (medium)
Ja
Ja
Nej
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Malmstolen Active R3 med hög rygg är en ergonomisk kontorsstol utan krångliga inställningar. Med flera självjusterande funktioner passar den i aktiva miljöer då den har hög rörlighet.

 • Ryggstöd med justerbar höjd.
 • Automatiskt reglerat gungmotstånd.
 • Vattenfallsfront säkerställer god blodcirkulation.
 • Minskar risken för skador i nacke, axlar och rygg.
 • Bekväm synkrongunga (Syncro Active) – låsbar i 3 lägen.
 • RelActive-ryggstöd med ZenXit som formar sig efter ryggen.

Utmärkt i aktiva miljöer

Malmstolen Active R3 är utrustad med flera funktioner som gör den utmärkt för det aktiva kontorslandskapet där flera personer delar på stolarna. För att stolen ska passa just din kropp behöver du ofta bara ställa in höjden på sitsen och ryggstödet, resten sköter sig självt. 

Syncro Active reglerar gungmotståndet automatiskt 

Kontorsstolen kommer utrustad med en Syncro Active-gunga som reglerar gungmotståndet automatiskt utifrån din vikt. Det innebär att du inte behöver ställa in gungan själv utan bara kan luta dig tillbaka för en välbehövd paus. 

Bekväm synkrongunga – låsbar i tre lägen

Syncro Active är en synkrongunga, vilket innebär att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt. Den bekväma gungan låter dig röra dig upp till 11° bakåt och 4° framåt, och går även att låsa i tre olika lägen.

Självformande ryggstöd som passar alla

Malmstolen Active R3 har ett självformande RelActive-ryggstöd med ZenXit i skummet, som passar 95 procent av alla användare. Detta gör att ryggstödet ger extra bra avlastning, vilket minskar risken för skador i axlar, rygg och nacke.

Ryggstöd med justerbar höjd 

Stolens ryggstöd går att ställa in på åtta olika höjder, vilket omfattar ett spann på cirka tio centimeter. Detta innebär att du alltid kan hitta den höjd som passar dig bäst, oavsett hur lång du är.

Vattenfallsfront säkerställer god blodcirkulation

Sitsen har en rundad vattenfallsfront vilket minskar risken för tryck på nerver och blodkärl i knävecken. Detta gör att du sitter med god blodcirkulation i benen. I kombination med synkrongungan ökar detta blodgenomströmningen i hela kroppen. 

Slitstark klädsel i tyget Select

Kontorsstolen kommer i ett svart utförande, klädd i tyget Select alternativt i ett beige utförande i tyg Capture 5103 som består av ull (85 procent) och polyamid (15 procent). Select är ett slitstarkt tyg som uppnår 200 000 Martindale, vilket gör det lämpligt för kontorsmiljöer.

DUX®-sits ger högsta komfort – tillval

För högsta komfort kan du välja att få din Malmstol med ett Pascal by DUX®-säte som formar sig efter kroppen. Detta ger dig överlägsen viktfördelning och komfort jämfört med traditionella säten.

Produktdetaljer

Artikelnummer R3-H-DUX-HEAD-CORONA-SC60999
Varumärke Malmstolen
Sitthöjd 40–56 cm
Sittbredd 47 cm
Sittdjup 46 cm
Höjd på ryggstöd 61 cm (höjdjustering cirka 10 cm)
Bredd på ryggstöd 42 cm
Nackstöd Ja
Tyg Select
Fotkryss Ø72 cm

Varumärke Malmstolen

Malmstolen

Malmstolen AB bygger arbetsstolar med den mänskliga kroppen som utgångspunkt. Ergonomiska arbetsredskap ska formas efter människan och arbetssituationen. Malmstolen skall vara ett arbetsredskap som förebygger och lindrar skador.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft