Herman Miller Verus - Kontorsstol

Verus är en prisvärd och nytänkande kontorsstol som erbjuder hög ergonomi och har en modern design med luftig rygg i följsamma polymerer. Här arbetar du tryggt hela arbetsdagen, med hög rörlighet och minskad risk för skador.

 • Synkrongunga håller igång blodcirkulationen.
 • Justerbart sittdjup.
 • Flexibelt ryggstöd som följer ryggen.
 • 12 års garanti!
9 180,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Normala armstöd / utan justerbart svankstöd
Normala armstöd / utan justerbart svankstöd
Fullt justerbara armstöd / Justerbart svankstöd
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Verus är en prisvärd och nytänkande kontorsstol som erbjuder hög ergonomi och har en modern design med luftig rygg i följsamma polymerer. Här arbetar du tryggt hela arbetsdagen, med hög rörlighet och minskad risk för skador.

 • Synkrongunga håller igång blodcirkulationen.
 • Justerbart sittdjup.
 • Flexibelt ryggstöd som följer ryggen.
 • 12 års garanti!

Håll dig pigg med synkrongunga

Verus kontorsstol kommer med en viktanpassad synkrongunga med tilt-limiter som låter dig begränsa gungans djup. Synkrongungan gör att ryggen rör sig mer än sitsen, vilket ökar blodcirkulationen i kroppen då höften öppnas och stängs när du gungar. Ökad syresättning håller hjärnan pigg vilket kan hjälpa dig att arbeta mer fokuserat.

Arbeta länge utan obehag i ben och fötter

Den bekväma sitsen har ett sittdjup som går att anpassa efter din kropp. Detta säkerställer att du alltid sitter med hög komfort och bra cirkulation i benen. Tack vare detta minskar risken för att du upplever svullnad i ben och fötter när du sitter ned länge.

Undvik skador och värk i rygg och skuldror

Verus ryggstöd består av polymerer och är utvecklad för att ge optimalt stöd i tre ergonomiska zoner; sakrala och nedre ländryggen, ryggraden och skuldrorna. Detta säkerställer att du alltid sitter med fullgott stöd i ryggen, vilket minskar risken för skador och värk. Ryggstödet är även enkelt att städa av då det tål väta.

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Synkrongunga med tilt-limiter och framåt-tilt.
 • Rygg i luftig TriFlex (Dark Carbon).
 • Stoppad sits med mjuk klädsel: Phoenix, Havana (svart).
 • Justerbart sittdjup.
 • Välj Normala armstöd (höj och sänkbara) eller Justerbara armstöd (höjd, sidled, framåt, bakåt).
 • Välj utan svankstöd eller med justerbart svankstöd.

Fotkryss och gaspelare

 • Max brukarvikt: 159 kg.
 • Femstjärnigt, svart fotkryss.
 • Gaspelare i polerad aluminium.

Produktdetaljer

Artikelnummer PIA1ZB427HA N2 BK DCR C7 7O009
Varumärke Herman Miller
Höjd 997–1097 mm
Bredd 66,6–69,8 cm
Djup 545–595 mm
Sitthöjd 416-515 mm
Sittdjup 397-453 mm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft