Vårt bästa pris

Herman Miller Aeron, Mineral - Fixed PostureFit support

 • -12 610,00 kr
 • Ny

En av våra bästsäljande konfigurationer av Herman Miller Aeron kontorsstol med fast svankstöd och låsbar gunga – nu i den snygga färgen Mineral. En miljövänlig och ergonomisk kontorsstol av högsta klass, till marknadens bästa pris!

 • Fast svankstöd (Fixed ZSS).
 • Behaglig synkrongunga.
 • Justerbara armstöd i vinyl (höjd, vinkel).
 • Hjul för hårda golv.
 • Levereras i storlek Medium eller Large (färg mineral).
 • 12 års garanti! 
Bra deal!
15 625,00 kr
Rek. pris: 28 235,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Medium (B)
Medium (B)
Large (C)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En av våra bästsäljande konfigurationer av Herman Miller Aeron kontorsstol med fast svankstöd och låsbar gunga – nu i den snygga färgen Mineral. En miljövänlig och ergonomisk kontorsstol av högsta klass, till marknadens bästa pris!

 • Fast svankstöd (Fixed ZSS).
 • Behaglig synkrongunga.
 • Justerbara armstöd i vinyl (höjd, vinkel).
 • Hjul för hårda golv.
 • Levereras i storlek Medium eller Large (färg mineral).
 • 12 års garanti! 

Bästsäljande stol till konkurrenskraftigt pris!

Herman Millers kontorsstolar är förknippade med högklassig ergonomi och stilren design. I vår bästsäljande konfiguration av Aeron har vi valt ut de material och funktioner som ger dig stolen till marknadens absolut bästa pris – utan att förlora ergonomin!

Slipp trött rygg och dålig hållning

Det breda ryggstödet är utrustat med ett fast svankstöd där ryggplattan rör sig något för att anpassa sig efter din ryggkurva. Svankstödet låter dig sitta med hög komfort under hela arbetsdagen utan att bli trött i ryggen. 

Håll ben och fötter pigga och glada

Aeron kommer med en följsam synkrongunga som går att låsa i en upprätt position. Synkrongungan gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höfterna och stimulerar blodcirkulation. Detta gör att blodflödet till benen är konstant hela dagen, vilket minskar risken för svullnad och trötthetskänsla i ben och fötter.

Avlasta armar och axlar 

Kontorsstolen är utrustad med bekväma armstöd i vinyl som går att höja och sänka, samt vrida i sidled så att de passar dig. Se till att armstöden alltid är i höjd med bordsskivan för optimal avlastning av både armar och axlar.

Sitt med rätt stöd – och temperatur!

Både sits och rygg är klädda i en patenterade väv som fördelar kroppsvikten. Väven är uppdelad i åtta zoner med olika fasthet där zonerna in mot mitten är väldigt följsamma för att omsluta kroppen på ett behagligt sätt. Tyget låter även luften cirkulera genom materialet vilket håller dig sval under varma dagar.

Specifikation

Mått för Medium och Large

 • Medium: Sittdjup: 432 mm. Sitthöjd: 401-528 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 772 mm. Höjd: 933-1045 mm. Sittbredd: 510 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.
 • Large: Sittdjup: 470 mm. Sitthöjd: 427-579 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 803 mm. Höjd: 1016-1153 mm. Sittbredd: 545 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.

Säte och gungfunktion

 • Fast svankstöd (Fixed ZSS) med lätt rörlighet.
 • Fast sittdjup.
 • Låsbar synkrongunga.

Fotkryss och gaspelare

 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Hjul för hårda golv.
 • Maxbelastning 159 kg. 

Miljö och hållbarhet

 • Består av mer än 50% återvunnet material. 
 • Återvinningsbar till ca 94%. 

Produktdetaljer

Artikelnummer AER2B32AW ZSS VPR SNA DVP C7 DVP 23101
Varumärke Herman Miller
Sittbredd 51 / 54,5 cm
Sittdjup 43,2 / 47 cm
Armstödshöjd 19,1 – 29,2 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft