Herman Miller Embody - Kontorsstol

Högsta komfort och 12 års garanti!
Herman Miller Embody är uppföljaren till populära Aeron är här och gör - precis som sin föregångare -succé världen över!

Herman Miller Embody är en ergonomisk kontorsstol med högsta komfort för att erbjuda en bekväm sittställning genom hela arbetsdagen. Välj mellan en mängd olika utföranden för att få en kontorsstol som passar in på just ditt kontor.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
13 080 kr exkl.moms

16 350 krinkl. moms

ord.pris: 14 780 kr

ord.pris: 18 475 kr

Spara 1 700 kr

Spara 2 125 kr

 Leveranstid: 8-10 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

En ergonomisk kontorsstol med hög ergonomi

Herman Miller Embody är en kontorsstol med hög ergonomi och är skapad för att kunna erbjuda en bekväm arbetsställning genom hela arbetsdagen. Den ergonomiska kontorsstolen Embody är med och förebygger nack-,axel- och ryggskador som kan uppstå om man sitter i en dålig ställning under flera timmar.

Funktioner

Kontorsstolen har justerbar ryggstödsvinkel, sittdjup samt armstöd för att enkelt kunna anpassas individuellt. Den ergonomiska kontorsstolen ställs in utifrån det individuella behovet för att uppnå en så god sittkomfort som möjligt genom hela arbetsdagen.

Vid framtagningen av Embody har miljön varit i fokus

Vid framtagningen av Embody har miljön varit i fokus för Herman Miller, stolen produceras av 42% återvunnet material och när stolens livslängd är förbrukad går allt material i Embody att återvinna till 95 %. Herman Millers fabrik drivs dessutom av 100% förnyelsebar energi, vilket är ett fantastiskt steg mot en hållbarare miljö. Att Embody dessutom utklassar resten av segmentet är ett extra plus.

 
Specifikationer
Höjd1104 mm
Bredd749 mm
Sitthöjd406-520 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Garanti12 år
 
Video


Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan