Herman Miller Embody - Kontorsstol

Herman Miller Embody är uppföljaren till populära Aeron är här och gör - precis som sin föregångare -succé världen över!

Herman Miller Embody är en ergonomisk kontorsstol med högsta komfort för att erbjuda en bekväm sittställning genom hela arbetsdagen. Kontorsstolen går att få i flera olika utföranden för att enkelt kunna passa in i ditt kontor. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

exkl. moms

ord.pris: 14 780 krexkl. moms

Spara -10%

 Leveranstid: 2-4 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Herman Miller Embody är en kontorsstol med hög ergonomi och är skapad för att kunna erbjuda en bekväm arbetsställning genom hela arbetsdagen. Den ergonomiska kontorsstolen Embody är med och förebygger nack-,axel- och ryggskador som kan uppstå om man sitter i en dålig ställning under flera timmar. Kontorsstolen har justerbar ryggstödsvinkel, sittdjup samt armstöd för att enkelt kunna anpassas individuellt. 

Vid framtagningen av Embody har miljön varit i fokus för Herman Miller, stolen produceras av 42% återvunnet material och när stolens livslängd är förbrukad går allt material i Embody att återvinna till 95 %. Herman Millers fabrik drivs dessutom av 100% förnyelsebar energi, vilket är ett fantastiskt steg mot en hållbarare miljö. Att Embody dessutom utklassar resten av segmentet är ett extra plus.

 
Specifikationer
Höjd1104 mm
Bredd749 mm
Sitthöjd406-520 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Garanti12 år
 
Video


Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan