Kontorsstol Herman Miller Embody
Vårt bästa pris
Kontorsstol Herman Miller Embody

Herman Miller Embody - Kontorsstol

 • -8 310,00 kr
 • Ny

Embody är en ergonomisk kontorsstol framtagen i samarbete med fler än 20 doktorer inom områden som ergonomi och biokemi. Här sitter du bekvämt hela dagen tack vare den flexibla ryggen som du enkelt ställer in efter din egen ryggkurva.

 • Synkrongunga med tilt-limiter och viktmotstånd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Justerbar ryggstödsvinkel.
 • Justerbara armstöd (höjd, bredd).
 • Går att återvinna till 95 procent.
 • 12 års garanti.
Bra deal!
18 425,00 kr
Rek. pris: 26 735,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Graphite
Graphite
Polerad Aluminium
Svart
Berry Blue
Svart
Charcoal
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Embody är en ergonomisk kontorsstol framtagen i samarbete med fler än 20 doktorer inom områden som ergonomi och biokemi. Här sitter du bekvämt hela dagen tack vare den flexibla ryggen som du enkelt ställer in efter din egen ryggkurva.

 • Synkrongunga med tilt-limiter och viktmotstånd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Justerbar ryggstödsvinkel.
 • Justerbara armstöd (höjd, bredd).
 • Går att återvinna till 95 procent.
 • 12 års garanti.

Sitt rätt och undvik värk och skador

Herman Miller Embody är en bekväm kontorsstol med hög ergonomi som är skapad för att erbjuda en bekväm arbetsställning genom hela arbetsdagen. Genom att sitta korrekt kan du förebygga nack-, axel- och ryggskador som annars lätt uppstår om man sitter felaktigt en längre period.

Håll igång blodcirkulationen hela dagen

Herman Miller Embody kontorsstol har en behaglig synkrongunga med tilt-limiter som låter dig begränsa gungans djup. Synkrongungan gör att ryggen rör sig mer än sitsen när du gungar, vilket öppnar upp höfterna och ökar blodcirkulationen i kroppen. Tack vare detta slipper du domningar och svullna ben under dagen.

Få full rörlighet med flexibelt ryggstöd

Stolens ryggstöd är uppbyggt ungefär som en mänsklig rygg – med en ryggrad och flera flexibla revben. Detta gör ryggstödet väldigt följsamt och tack vare det justerbara svankstödet kan du dessutom justera vinkeln så att stödet passar din egen ryggkurva perfekt.

Herman Miller Embody – Med miljön i fokus

Alla Embody-stolar produceras av 42 procent återvunnet material och går att återvinna till 95 procent. Herman Millers fabrik drivs dessutom av 100 procent förnyelsebar energi, vilket är ett fantastiskt steg mot en mer hållbar miljö.

Produktdetaljer

Artikelnummer CN132AWAA G1 G1 C7 3014
Varumärke Herman Miller
Höjd 110,4 cm
Bredd 74,9 cm
Sitthöjd 40,6–52 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft