Vårt bästa pris

Herman Miller Mirra 2, TriFlex 2 - Kontorsstol

 • -4 655,00 kr
 • Ny

Mirra 2 är en ergonomisk kontorsstol med justerbara funktioner som gör att du sitter med hög komfort. Ett bra val när du behöver en flexibel stol som låter dig röra dig fritt när du jobbar.

 • Öppen gunga med viktmotstånd och tilt-limiter.
 • Höj- och sänkbara armstöd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Låsbar framåt-tilt.
 • Luftigt säte som anpassar sig efter kroppen.
Bra deal!
13 270,00 kr
Rek. pris: 17 925,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Graphite
Slate grey
Graphite
Dark Turquoise
Urban Orange
Cappuccino
Graphite / Graphite
Graphite / Graphite
Graphite / Semi-Polished
Studio White / Semi Polished
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Mirra 2 är en ergonomisk kontorsstol med justerbara funktioner som gör att du sitter med hög komfort. Ett bra val när du behöver en flexibel stol som låter dig röra dig fritt när du jobbar.

 • Öppen gunga med viktmotstånd och tilt-limiter.
 • Höj- och sänkbara armstöd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Låsbar framåt-tilt.
 • Luftigt säte som anpassar sig efter kroppen.

Sitt korrekt och undvik skador och värk!

Mirra 2 är en ergonomisk kontorsstol för dig som vill ha en exklusiv design kombinerat med hög komfort. Genom att ställa in stolen efter din egen kropp får du en korrekt sittposition och kan förebygga framtida skador på rygg, nacke samt axlar.

Slipp svullna, trötta ben 

Denna kontorsstol kommer med en behaglig synkrongunga med tilt-limiter som låter dig begränsa gungans djup. Synkrongungan gör att ryggen rör sig mer än sitsen när du gungar, vilket öppnar upp höfterna och ökar blodcirkulationen till benen. Tack vare detta kan du sitta länge utan att uppleva svullnad eller trötthet i ben och fötter. 

Rör dig fritt åt alla håll

Det breda sätet och dess ram erbjuder extremt hög flexibilitet vilket låter dig röra dig fritt i stolen – du kan till och med vrida dig bakåt utan att möta motstånd. Även sitsen består av samma flexibla polymerer och följer därför effektivt dina rörelser så att du alltid får rätt stöd.

Luta dig framåt utan att tappa ryggen 

Stolen har en följsam framåt-tilt som gör att stolen följer med din kropp när du lutar dig framåt. Denna funktion går att låsa i ett neutralt läge och sätet rör sig då endast lite grann när du lägger vikten framåt i stolen.

Inred tryggt och säkert

Ryggstödets luftiga utformning minskar risken för ansamling av smuts och materialet går enkelt att rengöra med milt rengöringsmedel och vatten. Stolen passar därför extra bra i miljöer med strikta hygienregler, så som sjukhus och andra vårdinrättningar.

Specifikation

Säte

 • Högflexibelt material.
 • Harmonic™ 2 Tilt.
 • Justerbart sittdjup.

Fotkryss och gaspelare

 • Maxbelastning: 159 kg.
 • Femstjärnigt fotkryss.

Produktdetaljer

Artikelnummer MRF223AWAPAJG1C7G1BK1A703
Varumärke Herman Miller
Höjd 98,4–108,5 cm
Bredd 76,2 cm
Sitthöjd 40,6–52 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft