Herman Miller Aeron, Mineral - Kontorsstol

Med Aeron får du en ergonomisk kontorsstol med hög komfort, som är enkel att anpassa efter dina behov. Stolen uppfyller även hårda miljökrav och är 94% återvinningsbar.

  • Justerbart svankstöd (PostureFit SL).
  • Synkrongunga med tilt-limiter.
  • Framåt-tilt med 5 graders lutning.
  • Höj- och sänkbara armstöd i läder som även går att vinkla i sidled.
  • Hjul för hårda golv.
  • Finns i tre olika storlekar.

Storlek Small rekommenderas för dig som är 147 - 175 cm lång och väger 40 - 80 kg.
Storlek Medium rekommenderas för dig som är 157 - 198 cm lång och väger 58 - 147 kg.
Storlek Large rekommenderas för dig som är 175 - 198 cm lång och väger 81 - 158 kg.

Ny produkt
18 080 kr exkl.moms

22 600 krinkl. moms

 Leveranstid: 4-6 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Modern design med hög komfort

Kontorsstolen Aeron från Herman Miller kombinerar modern design och hög komfort. Stolen kommer med flera olika funktioner som gör den enkel att ställa in efter varje persons behov, så som justerbart svankstöd, synkrongunga samt framåt-tilt.

Gunga med synkronmekanism

Stolen har en synkrongunga med tilt-limiter som går att ställa in på tre olika djup, och som även går att låsa i en upprätt position. Med en synkrongunga rör sig ryggstödet mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höfterna och ökar blodcirkulation i kroppen.

Justerbart svankstöd ger bra hållning

Genom att skruva på vredet på ryggstödets baksida ställer du enkelt in svankstödet efter din egen svank. Med ett rätt inställt svankstöd behåller din rygg samma skonsamma s-kurva som i en stående position.

Framåt-tilt fördelar kroppsvikten

Aeron Adjustable PostureFit support har ett säte som tiltar framåt när du lutar dig fram, vilket fördelar din kroppsvikt på ett naturligt sätt. Från det normala horisontalläget kan sitsen luta fem grader framåt.

Justerbara armstöd

Aerons armstöd i läder går att justera helt efter dina behov. De är enkla att höja och sänka och går även att vinkla i sidled, en fantastisk funktion när du jobbar vid datorn.

Ger dig bättre arbetsställning

Aerons många justerbara funktioner bidrar till att ge dig en mer hälsosam arbetsställning under arbetsdagen. Tack vare detta kan du förebygga skador på till exempel rygg, nacke och axlar.

Patenterad väv

Både sits och rygg är klädda i Duponts patenterade väv som mycket följsamt fördelar kroppsvikten. Väven stödjer kroppen på ett behagligt sätt och låter luften cirkulera.

 
Specifikationer
ArmstödJa
NackstödNej
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan