Malmstolen 4000 Hög, Kontorsstol

 • Ny

Malmstolen 4000 är en svanenmärkt ergonomisk kontorsstol som är godkänd för 24 timmars användning. Med sina många justerbara funktioner motverkar stolen skador och värk, och kan även användas av dig med pågående ryggproblematik. 

 • Bekväm knäledsgunga med viktmotstånd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Höj- och sänkbart ryggstöd med steglös lutning.
 • DUX®-säte finns som tillval.
 • Justerbara armstöd som tillval.
 • Viknackstöd som tillval.
16 990,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Ja
Ja
Nej
Ja
Nej
Ja
Svart (Select 60999)
Svart (Event 60999)
Grå (Event 60023)
Blå (Event 66033)
Svart (Select 60999)
DUX®-sits (tryckavlastande)
DUX®-sits (tryckavlastande)
Ordinare säte (medium)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Malmstolen 4000 är en svanenmärkt ergonomisk kontorsstol som är godkänd för 24 timmars användning. Med sina många justerbara funktioner motverkar stolen skador och värk, och kan även användas av dig med pågående ryggproblematik. 

 • Bekväm knäledsgunga med viktmotstånd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Höj- och sänkbart ryggstöd med steglös lutning.
 • DUX®-säte finns som tillval.
 • Justerbara armstöd som tillval.
 • Viknackstöd som tillval.

Malmstolen 4000 Hög – Ergonomisk kontorsstol som förhindrar skador

Områden som nacke, axlar, rygg och skuldror är särskilt utsatta för skador när man sitter ned i en felaktig sittställning under en längre tid. Malmstolen 4000 är utformad med ett flertal justerbara funktioner för att förhindra att du drabbas av skador och värk. Så att du kan arbeta tryggt och säkert hela dagen!

Slipp stela, trötta ben

Kontorsstolen har en behaglig gunga som rör sig likt en gungstol när du lutar dig bakåt. Gungans hårdhet går att justera efter användarens vikt och längd vilket ger dig en mycket god balansering som gör stolen väldigt följsam. Genom att använda gungan stimulerar du blodcirkulationen vilket i sin tur minskar risken för stelhet, svullnad och trötthetskänsla i ben och fötter.

Sitt avslappnat utan att säcka ihop

Ryggstödet har fyra elastiska band som formar sig efter din naturliga ryggprofil. Detta gör att ryggraden får maximalt med stöd och hålls naturligt upprätt med minimal muskelansträngning. Du sitter därför avslappnat utan att säcka ihop, vilket motverkar smärta i bland annat rygg, axlar och nacke.

Passar även dig med ryggproblematik

Ryggen går dessutom att höja och sänka, samt luta steglöst vilket låter dig ställa in stödet så att det passar din rygg perfekt. Tack vare sin höga justerbarhet är Malmstolen 4000 passande även för dig med ryggproblematik av olika slag. 

DUX®-säte ger högsta komfort – tillval

För högsta komfort kan du välja att få din Malmstolen med ett Pascal by DUX®-säte som formar sig efter kroppen. Detta ger dig överlägsen viktfördelning och komfort jämfört med traditionella säten.

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Höj- och sänkbart ryggstöd: Steglöst, ca 15 cm.
 • Steglös rygglutning.
 • Omfång knäledsgunga: 17° bakåt, 4° framåt.
 • Justerbart sittdjup: 6 lägen, totalt 8 cm. 
 • Kallskum eller Pascal by DUX®-säte.

Armstöd (tillval)

 • Armstöd CoronaPlus.
 • Justerbar bredd, höjd, bakåt/framåt.

Nackstöd (tillval)

 • Viknackstöd.
 • Avlastar hals- och nackmuskler.

Fotkryss och gaspelare

 • Femstjärnigt, svart fotkryss (Ø72 cm).
 • Hjul för hårda golv (standard).
 • Maxbelastning: 110 kg.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4211D/3/N1-SC60999
Varumärke Malmstolen
Sitthöjd 42–54 cm
Sittbredd 47 cm
Sittdjup 46 cm
Höjd på ryggstöd 61 cm
Bredd på ryggstöd 42 cm
Maxvikt 110 kg
Armstöd Ja, justerbara (tillval)
Nackstöd Ja, justerbart (tillval)
Fotkryss Ø72 cm
Garanti 10 år
Justerbart ryggstöd Ja
Justerbart sittdjup Ja
Gungfunktion Knäledsgunga
Låsbar gungfunktion Ja

Varumärke Malmstolen

Malmstolen

Malmstolen AB bygger arbetsstolar med den mänskliga kroppen som utgångspunkt. Ergonomiska arbetsredskap ska formas efter människan och arbetssituationen. Malmstolen skall vara ett arbetsredskap som förebygger och lindrar skador.

Nerladdning

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft