Herman Miller Aeron, Svart - Kontorsstol
Vårt bästa pris

Herman Miller Aeron, Graphite - Adjustable PostureFit support

 • -13 811,00 kr

Världskända Aeron från Herman Miller, här i ett snyggt, grafitsvart utförande med justerbart svankstöd. En ergonomisk kontorsstol av högsta klass som motverkar skador och värk under långa arbetspass, samt uppfyller hårda miljökrav.

 • Justerbart svankstöd (PostureFit SL).
 • Behaglig synkrongunga med tilt-limiter.
 • Framåt-tilt med 5 graders lutning.
 • Höj- och sänkbara armstöd i läder som även går att vinkla i sidled.
 • 12 års garanti!
Bra deal!
18 199,00 kr
Rek. pris: 32 010,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Polerad Aluminium
Graphite
Polerad Aluminium
Medium
Small
Medium
Large
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Världskända Aeron från Herman Miller, här i ett snyggt, grafitsvart utförande med justerbart svankstöd. En ergonomisk kontorsstol av högsta klass som motverkar skador och värk under långa arbetspass, samt uppfyller hårda miljökrav.

 • Justerbart svankstöd (PostureFit SL).
 • Behaglig synkrongunga med tilt-limiter.
 • Framåt-tilt med 5 graders lutning.
 • Höj- och sänkbara armstöd i läder som även går att vinkla i sidled.
 • 12 års garanti!

Modern design med hög komfort

Kontorsstolen Aeron från Herman Miller kombinerar modern design och hög komfort. Stolen kommer med flera olika funktioner som gör den enkel att ställa in efter varje persons behov, vilket motverkar skador i exempelvis axlar, skuldror, rygg och nacke.

Slipp trött rygg och dålig hållning

Det breda ryggstödet är utrustat med ett justerbart svankstöd som du enkelt anpassar efter din egen ryggkurva. Med ett rätt inställt svankstöd behåller din rygg samma skonsamma s-kurva som i en stående position, vilket låter dig sitta länge utan att bli trött i ryggen.

Håll ben och fötter pigga och glada

Aeron har en följsam synkrongunga med tilt-limiter som går att ställa in på tre olika djup, och som går att låsa i en upprätt position. Synkrongungan gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höfterna och stimulerar blodcirkulation. Detta gör att blodflödet till benen är konstant hela dagen, vilket minskar risken för svullnad och trötthetskänsla i ben och fötter.

Låt stödet följa med framåt

Aeron Adjustable PostureFit support har ett säte som tiltar framåt när du lutar dig fram, vilket fördelar din kroppsvikt på ett naturligt sätt. Från det normala horisontalläget kan sitsen luta fem grader framåt. På detta sätt förlorar du aldrig det viktiga stöd stolen erbjuder.

Avlasta armar och axlar

Kontorsstolen är utrustad med bekväma armstöd i läder som går att höja och sänka, samt vrida i sidled så att de passar dig. Se till att armstöden alltid är i höjd med bordsskivan för optimal avlastning av både armar och axlar.

Sitt med rätt stöd – och temperatur!

Både sits och rygg är klädda i en patenterade väv som fördelar kroppsvikten. Väven är uppdelad i åtta zoner med olika fasthet där zonerna in mot mitten är väldigt följsamma för att omsluta kroppen på ett behagligt sätt. Tyget låter även luften cirkulera genom materialet vilket håller dig sval under varma dagar.

Specifikation

Mått – Small, Medium, Large

 • Small: Sittdjup: 406 mm. Sitthöjd: 366-490 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 744 mm. Höjd: 870-978 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.
 • Medium: Sittdjup: 432 mm. Sitthöjd: 401-528 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 772 mm. Höjd: 933-1045 mm. Sittbredd: 510 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.
 • Large: Sittdjup: 470 mm. Sitthöjd: 427-579 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 803 mm. Höjd: 1016-1153 mm. Sittbredd: 545 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.

Säte och gungfunktion

 • Justerbart svankstöd (PostureFit SL).
 • Grafitsvart utförande.
 • Fast sittdjup.
 • Låsbar synkrongunga.
 • Tilt-limter och framåt-tilt.

Fotkryss och gaspelare

 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Grafitsvart eller polerat aluminium. 
 • Hjul för hårda golv.
 • Maxbelastning: Small 136 kg, Medium & Large 159 kg.

Miljö och hållbarhet

 • Består av mer än 50% återvunnet material.
 • Återvinningsbar till ca 94%.

Produktdetaljer

Artikelnummer AER2B33AF ALP G1 CD CD C7 23103 2109
Varumärke Herman Miller
Sittdjup 40,6 / 43,2 / 47 cm
Armstödshöjd 19,1 – 29,2 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft