För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Kontorsstol Motala - Svart Mesh
Kontorsstol Motala - Svart Mesh
Kontorsstol Motala - Svart Mesh

Kontorsstol Motala - Svart Mesh

  • -625,00 kr

Kontorsstol Motala har en stilren design med svart fotkryss och ett ryggstöd av svart mesh. Kontorsstolen har flertalet justerbara funktioner för att passa alla olika personer. 

  • Justerbar sitthöjd.
  • Justerbara armstöd (höjd, djup och sidled).
  • Synkron gunga med viktreglage.
  • Justerbart sittdjup. 
2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 350,00 kr /
Spara 625,00 kr
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 3-10 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Kontorsstol Motala har en stilren design med svart fotkryss och ett ryggstöd av svart mesh. Kontorsstolen har flertalet justerbara funktioner för att passa alla olika personer. 

  • Justerbar sitthöjd.
  • Justerbara armstöd (höjd, djup och sidled).
  • Synkron gunga med viktreglage.
  • Justerbart sittdjup. 

Smidig synkrongunga

Motala kontorsstol har en smidig synkrongunga vars hårdhet går att justera efter användarens vikt. När du använder gungan rör sig ryggstödet nästan dubbelt så mycket som sitsen, vilket ökar blodcirkulationen då höftvinkeln öppnas och stängs i rörelsen.

Justerbar sits

Stolen kommer med en sits som både går att justera i fråga om sitthöjd och sittdjup. Detta gör att du alltid sitter med hög komfort och bra cirkulation i benen, oavsett din längd eller kroppsform. 

Justerbara armstöd 

Detta är en kontors stol med armstöd som går att justera i höjd, sidled och djup. Med ett par korrekt inställda armstöd får du bekväm avlastning för exempelvis armar och axlar. 

Mesh låter ryggen andas

Ryggstödet i mesh låter luften cirkulera vilket förhindrar att värme byggs upp mellan rygg och ryggstöd. Meshtyget förhindrar även att smutspartiklar fastnar på stolen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 102495
Höjd 101-114 cm
Bredd 63 cm
Djup 54,5 cm
Sitthöjd 46,5-59,5 cm
Sittdjup 47,5 cm
Sittbredd 47,5 cm
Garanti 5 år

Tillbehör

Golvskydd

Golvskydd standard utan pigg, transparent

725,00 kr inkl. moms
Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Skyddet ger dig dessutom ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Snyggt rundade hörn. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast.
Mattskydd Standard med pigg, transparent

Mattskydd Standard med piggar, transparent

850,00 kr inkl. moms
Ett transparent mattskydd med piggar som effektivt skyddar mattan från slitage och smuts. Ger även en ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt över skyddet. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Undersida med 4 mm långa piggar för bra fäste på mjuka mattor. Snyggt rundade hörn.  Finns i tre storlekar.
Footmaster Fotstöd

Footmaster Fotstöd

525,00 kr inkl. moms
Stadigt fotstöd med självjusterande fotplatta som ger ett bra stöd oavsett sitthöjd och ställning i arbetsstolen. Ökar effektivt komforten för dig som ofta sitter ned under längre stunder. Steglös vinkling. Självjusterande fotplatta med bygelprincip.  Enkel reglering av plattans höjd och vinkel med fotstyrning. Ribbad yta som minskar risken för att fötterna glider av.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser