Konferensstol 40/4 Side Chair - Stapelbar, Kopplingsbar

  • Ny

40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser.

  • Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid.
  • Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål.
  • Stapelbar upp till 40 st på vagn.
  • Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.
3 365,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Aubergine/Chrome
Aubergine/Chrome
Ayers Rock Red/Chrome
Black/Black Powder Coated Steel
Black/Chrome
Blue Eyes/Chrome
Coconut/Chrome
Howe Grey/Chrome
Mandarin/Chrome
Marine Blue/Chrome
Mint Turquoise/Chrome
Olive Green/Chrome
Beech Veneer/Chrome
Black Stained Veneer/Black Powder Coated Steel
Black Stained Veneer/Chrome
Cherry Veneer/Chrome
Maple Veneer/Chrome
Oak Veneer/Chrome
Walnut Veneer/Chrome
Nej
Nej
Ja
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser.

  • Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid.
  • Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål.
  • Stapelbar upp till 40 st på vagn.
  • Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.

Går att få med integrerade kopplingsbeslag

Vid val av kopplingsbar stol får du en nätt och elegant stol där kopplingsbeslagen är integrerade i underredet. Du kopplar enkelt samman två eller flera stolar med hjälp av de säkra staglänkningarna som håller stolarna på plats när de står upprätta, men som enkelt släpper om stolen välter.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft