Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Konferensstol 40/4 Side Chair - Stapelbar, Kopplingsbar

40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser.

 • Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid.
 • Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål.
 • Stapelbar upp till 40 st på vagn.
 • Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.
2 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Aubergine/Chrome
Aubergine/Chrome
Ayers Rock Red/Chrome
Black/Black Powder Coated Steel
Black/Chrome
Blue Eyes/Chrome
Coconut/Chrome
Howe Grey/Chrome
Mandarin/Chrome
Marine Blue/Chrome
Mint Turquoise/Chrome
Olive Green/Chrome
Beech Veneer/Chrome
Black Stained Veneer/Black Powder Coated Steel
Black Stained Veneer/Chrome
Cherry Veneer/Chrome
Maple Veneer/Chrome
Oak Veneer/Chrome
Walnut Veneer/Chrome
Nej
Nej
Ja
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser.

 • Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid.
 • Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål.
 • Stapelbar upp till 40 st på vagn.
 • Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.

Går att få med integrerade kopplingsbeslag

Vid val av kopplingsbar stol får du en nätt och elegant stol där kopplingsbeslagen är integrerade i underredet. Du kopplar enkelt samman två eller flera stolar med hjälp av de säkra staglänkningarna som håller stolarna på plats när de står upprätta, men som enkelt släpper om stolen välter.

Produktdetaljer

Artikelnummer RA-B1-AU
Varumärke HOWE
Höjd 77 cm
Bredd 49 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 45,5 cm
Material Faner, polyamid, metall
Funktioner Stapelbar
Formgivare David Rowland
HOWE

Howe vill påverka människor över hela världen och ha en positiv inverkan på hur de bor, jobbar, lär sig och kommunicerar. I slutändan vill Howe ha en inverkan på hur folk tänker. Vi tror att vi kan göra detta genom att befria utrymmet i interna miljöer. 

Tillbehör

Bord Tutor Table - Stapelbart

4 900,00 kr inkl. moms
Tutor är ett praktiskt och stapelbart bord framtaget för miljöer där flexibilitet och att kunna utnyttja golvytan maximalt är viktigt. Bordet passar därför perfekt för konferenser eller i utbildningssalar. Enkel hantering - kan flyttas och staplas av endast en person. Stapelbar upp till 30 st på vagn. Med praktiskta glidfötter i plast. Kompatibel med 40/4-stolen.

Vagn till 40/4 stolar

6 225,00 kr inkl. moms
En mycket praktisk stolsvagn som låter dig smidigt stapla dina 40/4-stolar för att spara plats på golvet och optimera din förvaring. Vagnen är tillverkad i stål och kommer med fyra funktionella hjul. Stapla upp till 40 st oklädda stolar. Rekommenderas endast för stolar med kromben. En vagn tar endast upp 0,47 m² golvyta.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft