Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Loungestol Hyg - Låg rygg

Hyg är en trevlig loungestol med mjuka former, helklätt säte och eleganta träben. Det bekväma sätet består av gjutet PU-skum och ger extra stöd i ländryggen, vilket ger dig maximal komfort.

 • Säte och ländryggsstöd i bekvämt PU-skum.
 • Dekorativa sömmar.
 • Levereras monterad.
16 925,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Synergy - Bracket LDS23
Synergy - Partner LDS16
Synergy - Mix LDS17
Synergy - Level LDS20
Synergy - Bracket LDS23
Synergy - Seek LDS27
Synergy - Affix LDS32
Synergy - Couple LDS41
Synergy - Regard LDS54
Synergy - Affinity LDS74
Ek
Ek
Svartlackerad ek
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hyg är en trevlig loungestol med mjuka former, helklätt säte och eleganta träben. Det bekväma sätet består av gjutet PU-skum och ger extra stöd i ländryggen, vilket ger dig maximal komfort.

 • Säte och ländryggsstöd i bekvämt PU-skum.
 • Dekorativa sömmar.
 • Levereras monterad.

Helklädd i tyg

Hyg loungestol kommer med helklätt säte som går att få i flera milda färger. De sobra tygerna ger ett hemtrevligt och avslappnat intryck som gör stolen perfekt i loungen eller i hemmet.

Gjutet PU-skum

Stolens säte består av gjutet PU-skum vilket är ett väldigt bekvämt material som ger gott stöd åt kroppen. Sätet är även utrustat med ett ländryggsstöd som säkerställer att du sitter med hög komfort. 

Tyger

Tyg

Level LDS20

Tyg

Affix LDS32

Tyg

Bracket LDS23

Tyg

Regard LDS54

Tyg

Partner LDS16

Tyg

Mix LDS17

Tyg

Couple LDS41

Tyg

Seek LDS27

Tyg

Affinity LDS74

Tillbehör

-34%
Design House Stockholm

Kudde Knot

890,00 kr
1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft