Fåtölj Mi472 Eva - med armstöd

 • Ny

Eva är en klassiker, tillverkad av Bruno Mathsson International som är en av de ledande svenska möbelföretaget inom möbelindustrin. Ramen är i massiv björk, sitsen i flätad sadelgjord som är valbar i linne, polyester eller läder. 

 • Sitsram i massiv björk.
 • Smälter in i alla miljöer.
 • Bekvämt säte med bra stadga.
 • Underrede och armstöd i böjlimmad bok. 
19 540,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sadelgjord Natur
Sadelgjord Natur
Ljus natur läder
Svart Läder
Sadelgjord Svart/ Armstöd i vaxoljad ek
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Eva är en klassiker, tillverkad av Bruno Mathsson International som är en av de ledande svenska möbelföretaget inom möbelindustrin. Ramen är i massiv björk, sitsen i flätad sadelgjord som är valbar i linne, polyester eller läder. 

 • Sitsram i massiv björk.
 • Smälter in i alla miljöer.
 • Bekvämt säte med bra stadga.
 • Underrede och armstöd i böjlimmad bok. 

God stadga och format säte

Mi472 Eva är en elegant fåtölj vars flätade sadelgjord ger god stadga och låter dig sitta bekvämt länge. Sätet är även böjt för att passa kroppens naturliga vinklar vilket bidrar till fåtöljens höga komfort. Fåtöljen är vacker, lättplacerad och passar in i de flesta miljöer.

Sadelgjord i flera utföranden

Sadelgjorden är vävd och flätad i Sverige och består av polyester, läder eller europeiskt lin. Tack vare detta kan du enkelt välja en fåtölj som passar din inredning och smak, alla alternativen ger fåtöljen ett hemtrevligt och visuellt lätt uttryck. 

Om formgivaren – Bruno Mathsson

Bruno Mathsson är en av Sveriges mest kända designers och möbelformgivare. Han föddes i Värnamo 1907 som son till en snickarmästare och fick genom sin far lära sig hantverket från grunden. Han lärde svenska folket att sitta rätt och bekvämt, gärna i ligg- och vilstolar utformade i limmat böjträ och flätad sadelgjord. Han studerade noggrant ”sittandets mekanik” och för att få fram den perfekta sittkurvan provade han en gång att sätta sig i en snödriva för att studera det avtryck hans kropp format. Två år innan hans bortgång, 1986, lämnade den sista möbeln Bruno Mathssons ritbord. Han lämnade också ifrån sig ett rikt kulturarv, och hans möbler framstår som evigt unga och betraktas både som konst och bruksföremål av dagens människor. ”Möbler ska tillverkas med sådan konst att sittandet i dem inte blir någon konst.” – Bruno Mathsson

Tillbehör

Design House Stockholm

Kudde Knot

1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft