Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Filt Collect Woolen SC34

Collect Woolen SC34 är en mysig filt i 100 procent merinoull, som består av två tyglager. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har värmebehandlats för att få en mjuk våffelstruktur.

 • 100% merinoull.
 • Mjuk och gosig.
 • Vackert tvåfärgat utförande.
 • Elegant, mjuk våffelstruktur.
 • Kan kemtvättas.
2 575,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Cloud & Milk
Cloud & Milk
Cloud & Willow
Cloud & Hazel
Cloud & Amber
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Collect Woolen SC34 är en mysig filt i 100 procent merinoull, som består av två tyglager. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har värmebehandlats för att få en mjuk våffelstruktur.

 • 100% merinoull.
 • Mjuk och gosig.
 • Vackert tvåfärgat utförande.
 • Elegant, mjuk våffelstruktur.
 • Kan kemtvättas.

Vacker filt i mjuk merinoull

Collect Woolen SC34 finns i fyra utföranden – alla lika vackra och hemtrevliga. Den mjuka merinoullen ger dig en riktigt mysig filt som passar perfekt på soffan eller i sängen.

Med två färger och våffelstruktur

Filten består av två tyglager med varsin färg som sytts ihop med en stilig söm. Tyget har även en subtil våffelstruktur som ger filten en organisk och livfull känsla, och gör den till en vacker inredningsdetalj.

Produktdetaljer

Artikelnummer 25010148
Varumärke &tradition
Material 100% merinoull
Mått 130x180 cm
Formgivare Space Copenhagen
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft