TOPSELLER

Gamingstol Junior - Arozzi Milano

 • På rea!

Milano är en bekväm gamingstol med grundläggande funktioner så som låsbar gunga, justerbar stödkudde och vadderade armstöd. En prisvärd stol med bra komfort för dig som vill spela fokuserat.

 • Armstöd med extra vaddering.
 • Stödkuddar för nacke och rygg.
 • Lätt konstruktion för smidig rörelse.
 • Klädd i konstläder för enkel rengöring.
 • Knäledsgunga som går att låsa i upprätt läge.
 • Justerbar höjd och gasfjäder som stöder upp till 95 kg.
2 375,00 kr inkl. moms
Mastercard VISA American Express Klarna
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Black
Green
Red
White
Black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Milano är en bekväm gamingstol med grundläggande funktioner så som låsbar gunga, justerbar stödkudde och vadderade armstöd. En prisvärd stol med bra komfort för dig som vill spela fokuserat.

 • Armstöd med extra vaddering.
 • Stödkuddar för nacke och rygg.
 • Lätt konstruktion för smidig rörelse.
 • Klädd i konstläder för enkel rengöring.
 • Knäledsgunga som går att låsa i upprätt läge.
 • Justerbar höjd och gasfjäder som stöder upp till 95 kg.

Prisvärd med god ergonomi

Milano™ är en av Arozzis mest grundläggande gamingstolar, med lite färre funktioner än deras andra stolar men med bibehållen ergonomi. En prisvärd stol som ger dig fullgott stöd under många timmar framför datorn. 

Justerbar stödkudde i korsryggen

På ryggstödet sitter en bekväm kudde som ger extra stöd i korsryggen. För att höja eller sänka kudden så att den passar just din rygg, drar du den bara uppåt eller nedåt i de remmar som den sitter på. 


Tjocka, vadderade armstöd

Stolen kommer med fasta armstöd med tjock vaddering som ger ett mycket behagligt stöd åt underarmar och armbågar. Vadderingen är täckt av mjukt konstläder, vilket gör dem väldigt enkla att rengöra.


Låsbar knäledsgunga

Milano är en väldigt följsam stol med knäledsgunga som får stolen att röra sig likt en gungstol när du lutar dig bakåt. Gungan går även att låsa i en upprätt position.


Klädd i tåligt konstläder

Stolen är klädd i ett mjukt konstläder som är både hållbart och lätt att rengöra. Sätet är vadderat med ett smidigt och behagligt skum som ger ordentligt med stöd och har en densitet på 50 kg / m³ för sätet och 40 kg / m³ för ryggstödet.

Produktdetaljer

Artikelnummer MILANO-BK
Varumärke Arozzi
Bredd 670 mm
Sitthöjd 450 - 550 mm
Sittdjup 535 mm
Armstödshöjd 300 mm
Vikt 17,2 kg
Armstöd Ja
Sittbredd 370 mm
Höjd på ryggstöd 760 mm
Bredd på ryggstöd 610 mm
Arozzi

Arozzi är speciellt inriktade mot gaming och är ett välkänt varumärke över stora delar av världen. De producerar allt som har med gaming att göra och är särskilt uppskattade för sina bekväma, snygga och prisvärda gamingstolar. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser