Vårt bästa pris

Golvlampa Streck - Oyster White, Limited Edition

 • −25%

Bordslampan Streck Limited Edition är en golvlampa i färgen Oyster White med snygga detaljer i mässing. Detta är en exklusiv lampa som ger rummet en sofistikerad look!

 • Detaljer i mässing.
 • Exklusiv, numrerad utgåva.
 • Vrid- och vippbar lampskärm.
 • Tillverkad i pulverlackerat stål.
 • 2,5 m lång textilkabel med strömbrytare.
Bra deal!
4 140,00 kr
Rek. pris: 5 520,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Bordslampan Streck Limited Edition är en golvlampa i färgen Oyster White med snygga detaljer i mässing. Detta är en exklusiv lampa som ger rummet en sofistikerad look!

 • Detaljer i mässing.
 • Exklusiv, numrerad utgåva.
 • Vrid- och vippbar lampskärm.
 • Tillverkad i pulverlackerat stål.
 • 2,5 m lång textilkabel med strömbrytare.

Exklusiv, numrerad utgåva!

Streck Limited Edition Oyster White är en exklusiv, numrerad utgåva av den populära lampan Streck från Örsjö belysning. Golvlampan finns endast i 50 exemplar vilket ger dig möjligheten att inreda ditt hem med ett unikt samlarobjekt – som dessutom är väldigt vackert. Streck Oyster White finns även som bordslampa, även den i limiterad utgåva!

Elegant lampa i minimalistisk design

Med sin eleganta, smäckra design blir Streck Oyster White ett minimalistiskt men intresseväckande inslag i hemmet. Den böljande sladden bidrar till lampans starka karaktär som även förstärks av den vackra mässingsfärgen på både sladd och skärmfäste.

Vrid och vippbart lamphuvud

Det kupade lamphuvudet går att vrida och vippa vilket låter dig rikta ljuset som du vill. Tack vare detta passar Streck utmärkt intill skrivbordet på kontoret eller vid fåtöljen i vardagsrummet som effektiv arbetsbelysning eller läslampa.

Om formgivaren – Joel Karlsson

Göteborgsfödde Joel Karlsson är chefsdesigner på arkitektfirman Krook & Tjäder. Som tidigare student vid Konstfack och KTH i Stockholm samt Parsons School of Design i New York, har Joel en gedigen utbildning i ryggen. Innan han anslöt sig till Krook & Tjäder 2008 undervisade han vid Växjö Universitet och drev även sin egen designstudio Joel Karlsson Industriell Design. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft