Golvlampa Radial Floor - Twin

Golvlampa med två huvuden som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter eget tycke. De två lamporna styrs individuellt via pekskärm eller med en mobilapp som justerar ljuset under dagen. 

 • Pekskärm i mörkt akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik. 
 • Självlåsande och roterbara leder.
 • Personlig belysningskurva med VITACORE® App. 
 • Simulerar dagsljus.
12 935,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Vit
Svart
Vit
Aluminium
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Golvlampa med två huvuden som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter eget tycke. De två lamporna styrs individuellt via pekskärm eller med en mobilapp som justerar ljuset under dagen. 

 • Pekskärm i mörkt akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik. 
 • Självlåsande och roterbara leder.
 • Personlig belysningskurva med VITACORE® App. 
 • Simulerar dagsljus.

Varje lampa styrs individuellt

Denna golvlampa belyser två arbetsplatser samtidigt, men de två lamporna ställs in och justeras individuellt. På detta sätt kan de två användarna ställa in sina lampor utifrån den egna dygnsrytmen och det individuella behovet av ljus. 

Skapa en personlig ljuskurva med VITACORE® App

Luctra Radial Floor Twin kommer med appen VITACORE® som gör att du enkelt styr lampan med mobilen. Appen låter dig även skapa en personlig ljuskurva som gör att lampans styrka och färgtemperatur justeras automatiskt under dagens gång för att simulera naturligt dagsljus.  

Smidig styrning med VITACORE® pekskärm

Denna golvlampa har även en inbyggd pekskärm i akrylglas som sitter på lampans stativ. Med den smidiga skärmen kan du justera både färgtemperatur och ljusstyrka på bara några sekunder. 

Justerbar färgtemperatur

Ljusets färgtemperatur går steglöst att ställa in mellan 2 700 och 6 500 Kelvin. Detta gör att du alltid hittar en färgtemperatur som passar dig utifrån dina egna behov.  

Justerbar ljusstyrka

Att kunna anpassa ljusstyrkan är extra viktigt då behovet av ljus kan variera med typ av arbetsuppgift och tid på dygnet. Golvlampan låter dig justera ljusstyrkan steglöst ända upp till 1 000 lux.

Självlåsande men rörliga leder

De två lamphuvudena är utrustade med varsin självlåsande led som låter dig vinkla din lampa upp till 185 grader. På detta sätt kan du enkelt rikta ljuset dit du vill och vara säker på att lampan hålls stadigt på plats.

Bli effektivare med rätt ljus

Alla människor har olika behov av ljus och dessa behov kan ändras under dagens gång. När du arbetar med rätt belysning minskar risken för att du överanstränger ögonen och känner dig trött, samtidigt som koncentrationen och effektiviteten ökar.

Övriga specifikationer:

• Armaturljusflöde: Neutralvitt 680 lumen
• Färgåtergivning (CRI): ≥ 80
• Livslängd LED: >50 000 timmar
• Energiklass A++

Produktdetaljer

Artikelnummer 9238-02
Varumärke Luctra
Höjd 2025 mm
Vikt 12,5 kg
Material Aluminium, zink, stål, glas, akrylglas
Ljuskälla ingår Ja
Färgtemperatur Steglöst justerbar mellan 2 700 och 6 500 Kelvin
Ljuskälla LED
Ljusstyrka Steglöst justerbar upp till 1 000 lux

Varumärke Luctra

Luctra

Luctra är ett tyskt varumärke som inriktar sig på att utveckla bra arbetsbelysning för kontor och hem. I produktionen lägger de stor vikt vid hållbarhet, och använder återvinningsbara material och regionala leverantörer. Alla deras lampor tillverkas i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft