Nostalgi - Hatt-/Skohylla

  • Ny

Nostalgi är en okomplicerad hatthylla som även kan användas som praktisk skohylla. Ritad 1937 är detta en klassiker inom svensk möbelhistoria, som passar både hem och kontor. 

  • 3 ankarkrokar i återvunnen aluminium.
  • Konsoler (sidofästen) i återvunnen aluminium. 
  • 3 rundstavar för smidig upphängning av galgar.
  • Skruvas enkelt fast i väggen.
1 433,75 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Aluminium/Aluminium
Aluminium/Aluminium
Aluminium/Svart
Aluminium/Vit
Ask/Aluminium
Ask/Svart
Ask/Vit
Björk/Aluminium
Björk/Svart
Björk/Vit
Ek/Aluminium
Ek/Svart
Ek/Vit
Koppar/Svart
Koppar/Vit
Krom/Aluminium
Krom/Svart
Krom/Vit
Mässing/Svart
Mässing/Vit
Svart/Aluminium
Svart/Svart
Svart/Vit
Svartbetsad ek/Aluminium
Svartbetsad ek/Svart
Svartbetsad ek/Vit
Valnöt/Aluminium
Valnöt/Svart
Valnöt/Vit
Vit/Aluminium
Vit/Svart
Vit/Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Nostalgi är en okomplicerad hatthylla som även kan användas som praktisk skohylla. Ritad 1937 är detta en klassiker inom svensk möbelhistoria, som passar både hem och kontor. 

  • 3 ankarkrokar i återvunnen aluminium.
  • Konsoler (sidofästen) i återvunnen aluminium. 
  • 3 rundstavar för smidig upphängning av galgar.
  • Skruvas enkelt fast i väggen.

Klassiker i flera utföranden

Nostalgi kommer i en avskalad design som de flesta känner igen då denna klassiker går att hitta i många offentliga och privata miljöer. Hyllan går att få i flera stiliga utföranden, vilket gör att den passar in överallt. 

Smidig både som hatt- och skohylla

Tack vare sin smidiga och tåliga design kan Nostalgi både användas som hatthylla och som skohylla. De runda stavarna gör det enkelt att hänga upp kläder på galge, men är även praktiska när du ställer skor på dem då de släpper igenom smuts och väta. 

Installeras enkelt på väggen

Nostalgi skruvas enkelt upp på väggen vilket ger ett luftigt och nätt intryck i hallen. Kombinera gärna flera hyllor för att bygga upp ett snyggt hallsystem som ser ut att sväva på väggen.

Obs! Hyllan kommer omonterad och ankarkrokarna är avtagbara.


DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft