Höj- och sänkbart stativ ECO - med vev

 • Ny

ECO är ett höj- och sänkbart stativ med vev i stilren design. Med ECO får du ett stativ där höjden justeras manuellt med vev, vilket gör att du enkelt kan skifta arbetsposition.

 • Höjs och sänks enkelt utan el.
 • Justerbar höjd mellan 71-121 cm.
 • Enkelt att montera.
 • 5 års garanti.
2 430,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Silvergrå
Vit
Svart
Silvergrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

ECO är ett höj- och sänkbart stativ med vev i stilren design. Med ECO får du ett stativ där höjden justeras manuellt med vev, vilket gör att du enkelt kan skifta arbetsposition.

 • Höjs och sänks enkelt utan el.
 • Justerbar höjd mellan 71-121 cm.
 • Enkelt att montera.
 • 5 års garanti.

Bygg ditt eget skrivbord

Kanske har du redan ett fast skrivbord som du vill göra mer ergonomiskt, eller så har du kanske hittat en snygg bordsskiva i en unik färg. Med detta stativ bygger du enkelt ihop ditt eget höj och sänkbara skrivbord efter eget tycke och smak. Stativet passar alla bordsskivor med en bredd på 90 till 160 centimeter.

Jobba aktivt under arbetsdagen

ECO med vev är ett bra alternativ för dig som önskar ett höj- och sänkbart skrivbord som går att justera utan el. Gör det lätt för dig att arbeta både sittande och stående under dagens gång, och är dessutom miljövänligt då det inte krävs någon el för att justera höjden.

Stå upp för hälsan

Att stå upp och arbeta är kopplat till flera hälsofördelar så som ökad blodcirkulation, höjd förbränning och minskad värk i rygg, nacke och skuldror. Ett höj- och sänkbart skrivbord är därför ett utmärkt val för dig som vill hålla kroppen i trim samtidigt som du får dagens arbete gjort.

Specifikation

 • Höjs och sänks med vev.
 • Pulverlackerat stativ.
 • Passar bordsskivor 90–160 cm i bredd.
 • Maxbelastning: 70 kg.
 • Montering: cirka 15 minuter.

Produktdetaljer

Artikelnummer UE003
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 71–121 cm
Bredd stativ 85-129 cm
Djup 60 cm
Vikt 17,5 kg
Maxvikt 70 kg
Slaglängd 50 cm
Garanti 5 år

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft