RBM

RBM Standard Fällbord med L-Stativ

 • Ny

Ett praktiskt fällbord är det självklara valet för alla typer av evenemang - stora som små! Med en stilren och flexibel design som är lätt att fälla ihop, stapla samt förvara passar detta bord perfekt för exempelvis aulan, matsalen och samlingslokalen.

 • Effektiv och flexibel design.
 • Lätt att fälla ihop och stapla.
 • Tar liten plats att förvara.
 • Silverfärgat stativ och vit laminatskiva.
3 785,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
120x45 cm
120x60 cm
140x60 cm
120x45 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ett praktiskt fällbord är det självklara valet för alla typer av evenemang - stora som små! Med en stilren och flexibel design som är lätt att fälla ihop, stapla samt förvara passar detta bord perfekt för exempelvis aulan, matsalen och samlingslokalen.

 • Effektiv och flexibel design.
 • Lätt att fälla ihop och stapla.
 • Tar liten plats att förvara.
 • Silverfärgat stativ och vit laminatskiva.

Anpassa möbleringen efter ditt evenemang

RBM Standard Fällbord har en stilren och praktisk design som inbjuder till kreativa bordsplaceringar - för alla tillfällen! Oavsett om du ska hålla konferens för flera hundra deltagare i hörsalen, eller planerar ett mindre sammanträffande i den lilla lokalen, är detta bord ett utmärkt val.

Plocka snabbt fram och undan

Med detta flexibla bord kan du snabbt och smidigt ställa i ordning din yta. Bordet är lätt att koppla samman, fälla ihop och stapla vilket gör det väldigt behändigt att arbeta med. Kombinera gärna med en bra transportvagn för att göra möbleringen och ommöbleringen ännu enklare.

Förvara flera bord på liten yta

Tack vare sin fällbara funktion är bordet perfekt att använda som såväl konferensbord som ett extrabord att plocka fram när du får gäster. När bordet är hopfällt tar det väldigt lite plats som gör det enkelt att förvara under den tiden det inte används.

Smidigt L-stativ ger fler användningsområden

RBM Standard Fällbord kommer med ett smart L-stativ som gör att bordet även kan användas i undervisingssammanhang, i exempelvis utbildnings- eller tentamenssalen, eller vid andra tillfällen där du vill att alla deltagarna får sitt eget skrivbord.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft