Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

RBM U-Connect fällbord med hjul

 • -1 750,00 kr

RBM U-Connect - Ett smart fällbord med hjul som kan ställas ihop i vertikal position. Bordsskivan är fäst i en konsol i upprätt position. Bordsskivan kan tippas längst med sin långsida.

 • Hjul Ø65 mm med gummibana, låsbara 
 • Testad enligt EN 15372 och Möbelfakta
 • Bordsben i aluminium
 • Bordskkiva i 24 mm laminat
5 550,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 300,00 kr /
Spara 1 750,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Vit - Polar white
Vit - Polar white
Ljusgrå - Folkstone
Svart - Diamond
Vit
Svart
Vit
Aluminium
120x60 cm
180x80 cm
160x80 cm
140x80 cm
120x80 cm
180x70 cm
140x70 cm
120x70 cm
120x60 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM U-Connect - Ett smart fällbord med hjul som kan ställas ihop i vertikal position. Bordsskivan är fäst i en konsol i upprätt position. Bordsskivan kan tippas längst med sin långsida.

 • Hjul Ø65 mm med gummibana, låsbara 
 • Testad enligt EN 15372 och Möbelfakta
 • Bordsben i aluminium
 • Bordskkiva i 24 mm laminat

Produktdetaljer

Artikelnummer 3490
Varumärke RBM
Höjd ca 73,5 cm
Bredd 70/80 cm
Längd 120-180 cm
Formgivare Acer Design a/s, Justus Kolberg, Erik Simonsen
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft