Hurts på hjul med fyra lådor & lås

Stilren hurts på hjul med fyra lådor inklusive penninsats samt centrallås. Rullhurtsen är tillverkad i vit laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontoret och skolan.

Kombinera denna hurts med resterande produkter från Direkt Interiör för att få ett komplett inrett kontor i fin design. Välj mellan olika färger utifrån din miljö.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

2 100 krinkl. moms

ord.pris: 2 600 kr

Spara 500 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Inred hela ditt kontor med vår förvaringsserie 

Med vår kompletta förvaringsserie från Direkt Interiör kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående modern design i hög kvalitet. Kontorsförvaringen har samma material genom hela serien och går att få i olika färgalternativ för att enkelt passa in på ditt kontor. Välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att få en unik kontorsmiljö. Du kan enkelt välja mellan öppna skåp, skåp med dörrar, skåp med lådor, hurtsar och mycket mer. Vi har all förvaring som du kan tänkas behöva till ditt kontor.

Kontorsförvaring i tåligt material med en garanti på 5 år

Kontorsförvaringen har en kärna bestående av en spånskiva med hög densitet och en laminerad yta som finns i flertalet färger. Kontorsförvaringen från serien DI har en 22mm tjock toppskiva i laminat som är väldigt tåligt samt lättskött vilket gör denna serie utmärkt för offentliga miljöer. Skåpen har en förstärkt sockel både fram- och baktill med fyra stycken justerbara fötter. Kontorsförvaringen har samma eleganta utförande på både fram- och baksida, vilket även gör möbeln lämplig som rumsavdelare. Förvaringen från DI levereras alltid färdigmonterad och förstärkt från fabrik och har en garanti på 5 år.

Komplett arbetsplats 

Med DI kan du skapa en förvaringslösning helt anpassad till ditt behov samt önskemål. Välj skrivbord, hurts och förvaringsmöbler i samma serie för en komplett arbetsplats. Har du ett större inredningsprojekt så kan denna möbel beställas i unika mått samt utföranden i valfritt laminat, faner eller i valfri lackering. Vänligen kontakta oss vid projektförfrågningar så hjälper vi dig att hitta rätt produkt i rätt utförande till ett bra pris.

 
Specifikationer
Höjd580
Bredd430
Djup550
DörrarNej
JalusiNej
LådorJa
På hjulJa
SkjutdörrarNej
TidsskriftförvaringNej
LåsbarJa
MonteringLevereras monterad
Garanti5 år

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan