Sopkvast Mim

  • Ny

Den eleganta sopkvasten Mim har skaft och borstkåpa i anodiserad aluminium vilket gör den särskilt lämpad för utomhusbruk. I helsvart utförande samt med ögla och krok för enkel förvaring på väggen.

  • Lämpad för utomhusbruk.
  • Robust, tät borst.
  • Smidigt borsthuvud som når trånga utrymmen.
  • Långt skaft på 147 cm.
1 990,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Den eleganta sopkvasten Mim har skaft och borstkåpa i anodiserad aluminium vilket gör den särskilt lämpad för utomhusbruk. I helsvart utförande samt med ögla och krok för enkel förvaring på väggen.

  • Lämpad för utomhusbruk.
  • Robust, tät borst.
  • Smidigt borsthuvud som når trånga utrymmen.
  • Långt skaft på 147 cm.

För balkongen eller terrassen

Mim kommer i material som tål väta och har en smidig design som gör det enkelt att komma åt i trånga utrymmen. Tack vare detta är Mim den perfekta sopkvasten för att hålla rent ute på balkongen, terrassen eller i entrén. 

Förvaras enkelt på väggen

Kvasten har en smidig nylonögla längst ut på skaftet och kommer med en rund, svart krok i aluminium. Detta gör det möjligt att hänga upp kvasten på väggen när den inte används för enkel och stilren förvaring. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft