Kudde Galore - Rund

En avlång, cylinderformad kudde som passar till soffan Galore från Warm Nordic. Klädseln går att få i flera jordnära toner som tillsammans med kuddens form, ger ett inbjudande intryck.

 • Slitstark klädsel för offentlig miljö.
 • Elegant och nätt design.
2 400,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Amber Velvet
Grey Melange
Vintage Rose
Pale Rose
Forest Green Velvet
Dark Ochre
Burnt Orange
Amber Velvet
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En avlång, cylinderformad kudde som passar till soffan Galore från Warm Nordic. Klädseln går att få i flera jordnära toner som tillsammans med kuddens form, ger ett inbjudande intryck.

 • Slitstark klädsel för offentlig miljö.
 • Elegant och nätt design.

Om formgivaren – Rikke Frost

Rikke Frost (född 1973) är en dansk formgivare som utbildade sig till industridesigner vid Arkitektskolen Aarhus. År 2004 grundade hon sin egen designstudio som hon driver med en strävan efter att skapa funktionell och hållbar design med en minimal miljöpåverkan. Detta genom att utnyttja material, tillvägagångssätt och resurser på så effektiva sätt som möjligt. Med en ambition att ge människor ett magiskt ögonblick, en taktil upplevelse och funktionalitet formger Rikke Frost för såväl idag, som för framtiden.

Specifikation

Canvas:

 • Grey Melange - Canvas 134 (Kvadrat)
 • Burnt Orange - Canvas 454 (Kvadrat)
 • Pale Rose - Canvas 614 (Kvadrat)
 • Dark Ochre - Canvas 424 (Kvadrat)

Tygerna i canvas består av 90 % ull och 10 % nylon, samt har en slitstyrka på 100 000 Martindale.

Sammet:

 • Forest Green - Ritz 6381 (Nevotex)
 • Vintage Rose - Ritz 2703 (Nevotex)
 • Amber - Ritz 1688 (Nevotex)

Tygerna i sammet består av 83 % bomull (varav 14 % återvunnen), 9 % modal och 8 % återvunnen PET, samt har en slitstyrka på 100 000 Martindale.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft