Klädhängare Coat Tree™ - Golvstående, krom

Coat Tree™ är en golvstående klädhängare med rymliga krokar formade som grenar. Trots sitt smäckra yttre är Coat Tree™ en robust klädhängare som bidrar med en organisk känsla i alla miljöer. 

 • 8 stora krokar och 16 små krokar
 • I slitstarkt, pulverlackerat stål.
11 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-5 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Coat Tree™ är en golvstående klädhängare med rymliga krokar formade som grenar. Trots sitt smäckra yttre är Coat Tree™ en robust klädhängare som bidrar med en organisk känsla i alla miljöer. 

 • 8 stora krokar och 16 små krokar
 • I slitstarkt, pulverlackerat stål.

En rymlig klädhängare

Den golvstående Coat Tree™ erbjuder gott om plats för exempelvis jackor, kappor, huvtröjor och väskor. De rymliga "grenarna" är även utrustade med varsin dubbelsidig krok som gör det lätt att hänga upp mindre plagg så som skärp eller mössor. 

Smäcker men robust design

Coat Tree™ kommer i en smäcker men robust design i kromat stål. Den tåliga konstruktionen gör att Coat Tree™ passar lika bra i den stora familjen som på kontoret. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 9999
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 193 cm
Bredd 65 cm
Material Kromat stål
Formgivare Sidse Werner
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser