Paket - ONGO®Spark bord + Ongo balanspall

Paket - ONGO®Spark bord + Balanspall Free Tall

En komplett arbetsplats som består av det flexibla skrivbordet ONGO®Spark och Ongo balanspall. Ihop utgör de en smidig arbetsstation som du enkelt flyttar runt tack vare bordets smarta design.

 • Bord med inbyggt handtag, fotstöd och låsbara hjul.
 • Bordsskiva med magnetisk skåra för upphängning av balanspall.
 • Kräver ingen el då bordet höjs och sänks med gasfjäder.
 • Balanspall som stärker rygg och bål.
 • Rund sits i slitstark mikrofiber.
 • Fot i återvunnet och naturfärgat pressat trä, höjd 55-80 cm.
12 016,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Svart
Svart
Violett
Brun
Röd
Orange
Ljusblå
Grå
Grön
Ljusgrön
Blå
Purpur
Mörkröd
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En komplett arbetsplats som består av det flexibla skrivbordet ONGO®Spark och Ongo balanspall. Ihop utgör de en smidig arbetsstation som du enkelt flyttar runt tack vare bordets smarta design.

 • Bord med inbyggt handtag, fotstöd och låsbara hjul.
 • Bordsskiva med magnetisk skåra för upphängning av balanspall.
 • Kräver ingen el då bordet höjs och sänks med gasfjäder.
 • Balanspall som stärker rygg och bål.
 • Rund sits i slitstark mikrofiber.
 • Fot i återvunnet och naturfärgat pressat trä, höjd 55-80 cm.

Färgval sits

Skrivbord med smart design

Skrivbordet har en smart design med bordsskiva med inbyggt handtag och snedställd fot med två hjul. Detta gör att du enkelt flyttar bordet dit du vill och kan variera din position i rummet.

Bordsskiva med upphängningsskåra för balanspall

Bordsskivan har en magnetisk skåra som gör det möjligt för dig att hänga upp din Ongo balanspall. Detta underlättar bland annat vid städning och gör även pallen lätt att frakta ihop med bordet.

Kräver ingen el

Skrivbordet ONGO®Spark höjs och sänks med hjälp av en gasfjäder. Tack vare detta kräver bordet ingen elanslutning, vilket gör att du kan placera det precis där du vill.

Gasfjäder godkänd för 70 kilo

Bordets gasfjäder är godkänd för en belastning på 70 kilo. Du behöver däremot hjälpa gasfjädern lite när du höjer och sänker bordet. Detta gör du genom att hålla ena handen på reglaget samtidigt som du trycker lätt på ovansidan eller undersidan på bordets mitt med den andra handen.

Balanspall för aktivt sittande 

Ongo balanspall har en stadig fot i pressat trä med en lätt rundad undersida. Den rundade foten gör att pallen följer dina rörelser, vilket sätter bål och rygg i arbete och ger dig en aktiv sittposition. 

Stärker bål och rygg

När du sitter aktivt tränar du med tiden upp och stärker muskler i bål och rygg. Detta gör att du minskar risken att drabbas av skador i bland annat rygg, axlar och nacke.


Ongo Pop-Up

Produktdetaljer

Artikelnummer Spark+1-F11-001-10-02
Varumärke ONGO
Höjd 67-113 cm (bord)
Bredd 60 cm (bord)
Längd 100 cm (bord)
Sitthöjd 55-80 cm
Vikt 20 kg (bord)
Material överdrag Tyg i mikrofiber (sits)
På hjul Ja (bord)
Färg stativ Svart (bord)
Bordsfot Mått: 57x35 cm samma laminat som bordsskiva
Garanti 5 år

Varumärke ONGO

ONGO

Tyska Ongo designar och skapar aktiva möbler för det flexibla kontoret. De fokuserar på mänsklig rörelse och hållbar tillverkning. Därför använder de alltid hållbart framtaget material, och deras egna produkter går att ta isär för återvinning. All tillverkning sker i Tyskland. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft