Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bord Tutor Table - Stapelbart

Tutor är ett praktiskt och stapelbart bord framtaget för miljöer där flexibilitet och att kunna utnyttja golvytan maximalt är viktigt. Bordet passar därför perfekt för konferenser eller i utbildningssalar.

 • Enkel hantering - kan flyttas och staplas av endast en person.
 • Stapelbar upp till 30 st på vagn.
 • Med praktiskta glidfötter i plast.
 • Kompatibel med 40/4-stolen.
4 900,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black/Chrome
Black/Chrome
Coconut/Chrome
Single
Single
Double
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Tutor är ett praktiskt och stapelbart bord framtaget för miljöer där flexibilitet och att kunna utnyttja golvytan maximalt är viktigt. Bordet passar därför perfekt för konferenser eller i utbildningssalar.

 • Enkel hantering - kan flyttas och staplas av endast en person.
 • Stapelbar upp till 30 st på vagn.
 • Med praktiskta glidfötter i plast.
 • Kompatibel med 40/4-stolen.

Produktdetaljer

Artikelnummer AA-B1-BL
Varumärke HOWE
Bredd 60 / 120 cm
Höjd 72 cm
Djup 66,5 cm
Material Laminat, stål
Formgivare John Bollen
HOWE

Howe vill påverka människor över hela världen och ha en positiv inverkan på hur de bor, jobbar, lär sig och kommunicerar. I slutändan vill Howe ha en inverkan på hur folk tänker. Vi tror att vi kan göra detta genom att befria utrymmet i interna miljöer. 

Tillbehör

Konferensstol 40/4 Side Chair - Stapelbar, Kopplingsbar

2 850,00 kr inkl. moms
40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser. Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid. Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål. Stapelbar upp till 40 st på vagn. Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.

Vagn till Tutor Table

11 875,00 kr inkl. moms
En mycket praktisk bordsvagn som låter dig smidigt stapla dina Tutor-bord för att spara plats på golvet och optimera din förvaring. Vagnen är tillverkad i stål och kommer med fyra funktionella hjul. Stapla upp till 30 st bord. I elegant grå pulverlackerad stål.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft