Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Karmstol Skift - Helklädd i tyg, på medar

Skift är en bekväm karmstol som kommer på medar, samt med sits och rygg klädda i tåligt tyg. Stolen har en smidig design som gör den perfekt i konferensrummet eller på hemmakontoret.

 • Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring.
 • Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor.
 • Rygg och sits klädda i ett slitstarkt tyg.
 • Nätt design med luftiga medar.
5 300,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Svart
Krom
LT 161 Soft sand
LT 161 Soft sand
LT 128 Typhon (grå)
L3 Green 14 (Grön)
LT 135 Cypress (skogsgrön)
LT152 Burned Orange
LT 88 Terracotta
LT 145 Nocturne
L7 Graphite (Mörkgrå)
LT 132 Toned (grå/beige)
LT 136 Power Blue (mörkblå)
LT 137 Wave
LT 138 Pool
LT 140 Storm
L 4 Black 38 (svart)
LT 149 Silvergrey
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Skift är en bekväm karmstol som kommer på medar, samt med sits och rygg klädda i tåligt tyg. Stolen har en smidig design som gör den perfekt i konferensrummet eller på hemmakontoret.

 • Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring.
 • Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor.
 • Rygg och sits klädda i ett slitstarkt tyg.
 • Nätt design med luftiga medar.

Trästomme ger hög hållbarhet

Skift är en hållbar karmstol där varje klädd del består av en tålig stomme i formpressat trä. Detta gör stolen väldigt miljövänlig att producera samtidigt som den får en lång livslängd.

Smidiga armstöd med hög komfort

De låga armstöden glider smidigt in under de allra flesta bordsskivor, vilket gör det enkelt att komma nära bordet när du till exempel arbetar eller äter. Armstöden är dock höga nog för att ge optimal komfort när du ska sitta en längre stund, exempelvis för att lyssna på en presentation.

Noctune

Burned Orange

Terracotta

Storm (Petrol) Grey

Pool (Petrolgrön)

Wave

Skogsgrön

Soft Sand

Green (äppelgrön)

Silver grey (grå)

Tyfon (Beige grå)

Toned

Black (svart)

Graphite

Power blue (mörkblå)

*Går att få i flera utföranden. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft