Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Konferensstol Grade Plus - 4-fot snurrstativ

Grade Plus är en elegant karmstol med fyrfotat snurrstativ, som kommer med fot och säte i återvunna material. En smidig konferensstol som är lätt att rengöra, vilket även gör den passande för matsalen.

 • Integrerade armstöd.
 • Snurrstativ med snurrkapacitet på 360°.
 • Säte i återvunnen, lättstädad plast.
 • Fot i gjuten, återvunnen aluminium.
 • Pelare med Ø40 mm täckrör av återvunnen aluminium.
 • Kommer med glidfötter.
5 350,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Grade Plus är en elegant karmstol med fyrfotat snurrstativ, som kommer med fot och säte i återvunna material. En smidig konferensstol som är lätt att rengöra, vilket även gör den passande för matsalen.

 • Integrerade armstöd.
 • Snurrstativ med snurrkapacitet på 360°.
 • Säte i återvunnen, lättstädad plast.
 • Fot i gjuten, återvunnen aluminium.
 • Pelare med Ø40 mm täckrör av återvunnen aluminium.
 • Kommer med glidfötter.

Sitt bekvämt och slipp vrida på dig

Konferensstolen Grade Plus Swivel är utrustad med integrerade armstöd och ett praktiskt snurrstativ som låter dig snurra sätet 360 grader. Stolen är därför utmärkt vid långa konferensbord där du vill kunna sitta bekvämt utan att behöva vrida på kroppen för att se alla runt bordet. 

Säte i lättstädad plast

Grade plus kommer med ett rymligt säte i plast, vilket både gör stolen slitstark och väldigt enkel att torka av. Detta gör att stolen passar lika bra i köket hos den stora barnfamiljen, som i konferensrummet på kontoret.

Ett miljövänligt alternativ

Stolens säte består av återvunnen polypropen och stativet av återvunnen aluminium. Tack vare detta är Grade Plus ett miljövänligt alternativ för dig som bryr dig lite extra om naturen. 

Om formgivarna – Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen

Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen är båda födda i Danmark, 1947 respektive 1943. De är utbildade i Danmark och har studerat möbeltillverkning och allt vad det innebär. De har arbetat för Lammhults sedan mitten av 80-talet och har sedan dess varit en viktig del av Lammhults förändringsprocess mot att bli ett mer internationellt företag. De är två av Skandinaviens mest kända och framgångsrika möbelformgivare och arbetar alltid för att nå bästa möjliga standard. För Foersom och Hiort-Lorenzen är det av stor vikt att hela arbetsprocessen, från uppstart och samarbete till slutprodukt, genomsyras av god kvalitet. ”Kunskap och innovation är två grundläggande fundament för att lyckas” – Peter Hiort-Lorenzen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 178 20 00
Varumärke Lammhults
Höjd 80 cm
Bredd 59 cm
Djup 46 cm
Sitthöjd 42 cm
Material Återvunnen polypropen, återvunnen aluminium
Färg Grafitgrå
Formgivare Johannes Foersom & Peter Hiort Lorenzen

Varumärke Lammhults

Lammhults

Sedan 1945 har svenska Lammhults utvecklat och designat möbler och accessoarer för privata som publika miljöer. Ambitionen är att skapa meningsfulla produkter som ger användaren maximalt värde, samtidigt som man förbrukar minimalt med naturresurser.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft