Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Konferensstol Grade Plus - 4-fot snurrstativ

Grade Plus är en elegant karmstol med fyrfotat snurrstativ, som kommer med fot och säte i återvunna material. En smidig konferensstol som är lätt att rengöra, vilket även gör den passande för matsalen.

 • Integrerade armstöd.
 • Snurrstativ med snurrkapacitet på 360°.
 • Säte i återvunnen, lättstädad plast.
 • Fot i gjuten, återvunnen aluminium.
 • Pelare med Ø40 mm täckrör av återvunnen aluminium.
 • Kommer med glidfötter.
4 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Grade Plus är en elegant karmstol med fyrfotat snurrstativ, som kommer med fot och säte i återvunna material. En smidig konferensstol som är lätt att rengöra, vilket även gör den passande för matsalen.

 • Integrerade armstöd.
 • Snurrstativ med snurrkapacitet på 360°.
 • Säte i återvunnen, lättstädad plast.
 • Fot i gjuten, återvunnen aluminium.
 • Pelare med Ø40 mm täckrör av återvunnen aluminium.
 • Kommer med glidfötter.

Sitt bekvämt och slipp vrida på dig

Konferensstolen Grade Plus Swivel är utrustad med integrerade armstöd och ett praktiskt snurrstativ som låter dig snurra sätet 360 grader. Stolen är därför utmärkt vid långa konferensbord där du vill kunna sitta bekvämt utan att behöva vrida på kroppen för att se alla runt bordet. 

Säte i lättstädad plast

Grade plus kommer med ett rymligt säte i plast, vilket både gör stolen slitstark och väldigt enkel att torka av. Detta gör att stolen passar lika bra i köket hos den stora barnfamiljen, som i konferensrummet på kontoret.

Ett miljövänligt alternativ

Stolens säte består av återvunnen polypropen och stativet av återvunnen aluminium. Tack vare detta är Grade Plus ett miljövänligt alternativ för dig som bryr dig lite extra om naturen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 178 20 00
Varumärke Lammhults
Bredd 59 cm
Höjd 80 cm
Djup 46 cm
Sitthöjd 42 cm
Material Återvunnen polypropen, återvunnen aluminium
Färg Grafitgrå
Formgivare Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen 2019
Lammhults

Sedan 1945 har svenska Lammhults utvecklat och designat möbler och accessoarer för privata som publika miljöer. Ambitionen är att skapa meningsfulla produkter som ger användaren maximalt värde, samtidigt som man förbrukar minimalt med naturresurser.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft