Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vitra - Aluminium Chair Eames 119 i läder

 • På rea!

Aluminium Chair EA 119 är en stilren konferensstol i svart läder med hög rygg och låsbar gunga. En exklusiv stol som passar in i de flesta miljöer och blir ett elegant inslag i varje konferensrum.

 • Rymligt säte som anpassar sig efter kroppen.
 • Höj- och sänkbart stativ.
 • Låsbar knäledsgunga med viktmotstånd.
 • Smidiga handtag under sits samt på ryggstöd.
 • Smäckra, kromade armstöd.
 • Fotkryss med 5 mjukbromsande hjul.
46 550,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black
Cognac
Snow
Black
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Aluminium Chair EA 119 är en stilren konferensstol i svart läder med hög rygg och låsbar gunga. En exklusiv stol som passar in i de flesta miljöer och blir ett elegant inslag i varje konferensrum.

 • Rymligt säte som anpassar sig efter kroppen.
 • Höj- och sänkbart stativ.
 • Låsbar knäledsgunga med viktmotstånd.
 • Smidiga handtag under sits samt på ryggstöd.
 • Smäckra, kromade armstöd.
 • Fotkryss med 5 mjukbromsande hjul.

Rymligt säte som anpassar sig efter din kropp

Med Aluminium Chair Eames 119 får du en stilig och elegant stol i läder med kromat underrede och hög rygg. Det rymliga sätet anpassar sig efter kroppen, vilket gör att stolen passar de flesta individer och fungerar bra i lokaler där den används av olika personer. 

Låsbar gunga med justerbart motstånd

Aluminium Chair Eames 119 kommer med en behaglig knäledsgunga vars motstånd går att justera utifrån den egna kroppsvikten. Knäledsgungan fungerar likt en gungstol och går även att låsa i en upprätt position om så önskas.

Praktiska handtag

Denna smidiga och nätta konferensstol från Vitra kommer utrustad med två praktiska handtag, ett under sitsen och ett på ryggstödets baksida. Tack vare handtagen är stolen väldigt enkel att flytta på, samt att dra ut och in mot bordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 41236500046603
Varumärke Vitra
Höjd 1015-1135 mm
Bredd 580 mm
Djup 585-725 mm
Sitthöjd 392-508 mm
Sittdjup 465 mm
Armstödshöjd 260 mm
Material Kromstativ, läder
På hjul Nej
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Höjd på ryggstöd 605 mm
Garanti 30 år (tillverknings och materiella defekter)
Formgivare Charles and Ray Eames 1958

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft