Stol Link 60X på medar

 • Ny

Link är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Link har en luftig design med smäckra stålrörsben på med, samt en ergonomisk formad sits och rygg för bästa komfort. 

 • Stapelbar upp till 60 stolar
 • Nätt och stabil ram i stål.
 • Finns i sex fina färger
 • 100% återvinnigsbar
2 125,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Frame i Eko-krom Seat Grey
Frame i Eko-krom Seat Grey
Frame Eko-krom Seat Grey Beige
Frame Eko-krom Seat Coral red
Frame Eko-krom Seat Blue Grey
Frame Eko-krom Seat Black
Frame Eko-krom Seat White
Frame White Seat White
Frame Black Seat Black
Frame Coral Red Seat Coral Red
Frame Grey Beige Seat Grey Beige
Frame Grey Seat Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Link är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Link har en luftig design med smäckra stålrörsben på med, samt en ergonomisk formad sits och rygg för bästa komfort. 

 • Stapelbar upp till 60 stolar
 • Nätt och stabil ram i stål.
 • Finns i sex fina färger
 • 100% återvinnigsbar

Prisvärd stol som finns i flera färger

Link är en prisvärd och elegant mat eller konferensstol som finns att beställa i flera härliga färger samt flera olika underreden. Mixa olika färger på dina stolar för en lekfull känsla i matsalen eller konferensrummet, eller köp alla stolar i samma färg för ett elegant helhetsintryck. 

Tåliga stålben och klädd sits

Link 60X kommer med tåliga ben i form av medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Att stolen är på medar gör att den blir mycket stabil och tål mer påfrestning då det är svårt att "böja till" en stol på medar, vilket gör att den passar utmärkt i allmänna utrymmen. Det mjuka plastskalelåter dig sitta bekvämt under hela middagsbjudningen, mötet eller i projektrummet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft