Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Noor 6080F med 4 ben, Polypropylen
Noor 6080F med 4 ben, Polypropylen
Noor 6080F med 4 ben, Polypropylen

Stol Noor 6080F - Helklädd med lackade askben

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna stol har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt helklätt säte.

 • Helklädd i bekvämt tyg.
 • Smakfulla träben i lackerad ask.
 • Sätesram i aluminium.
5 300,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svart (EXR009)
Svart (EXR009)
Röd (EXR079)
Mellangrå (EXR081)
Grafitgrå (EXT145)
Blå (EXR024)
Svart ram med lackade askben
Svart ram med lackade askben
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna stol har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt helklätt säte.

 • Helklädd i bekvämt tyg.
 • Smakfulla träben i lackerad ask.
 • Sätesram i aluminium.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6080F är en prisvärd och elegant konferensstol som även gör sig bra som matstol. Eftersom stolens säte finns i flera olika färger, kan du enkelt hitta en stol som passar din inredning.

Lackade askben och helklätt säte

Stolen kommer med lackade ben i ask som ger ett lugnt och hemtrevligt intryck. Det bekväma sätet är klätt på både fram- och baksida vilket låter dig sitta med hög komfort, samtidigt som stolen ger en mjuk känsla åt rummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6080F
Varumärke RBM
Bredd 485 mm
Höjd 830 mm
Sitthöjd 439 mm
Vikt 5,1 kg
Höjd på ryggstöd 357 mm
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft