About A Chair AAC121- Helklädd

AAC 121 är en stilig stol med ett formellt formspråk som gör att den passar utmärkt på kontoret som exempelvis konferensstol. Stolen har ett rymligt säte med ett högt och bekvämt ryggstöd.

  • Svängbart säte.
  • Bekväm stoppning på 20-50 mm.
  • Glidfötter i plast.
7 175,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Polished Aluminum
Polished Aluminum
Black Powder Coated Aluminum
Remix 133
Remix 133
Silk Leather SIL0258
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

AAC 121 är en stilig stol med ett formellt formspråk som gör att den passar utmärkt på kontoret som exempelvis konferensstol. Stolen har ett rymligt säte med ett högt och bekvämt ryggstöd.

  • Svängbart säte.
  • Bekväm stoppning på 20-50 mm.
  • Glidfötter i plast.

Stol med svängbart säte

Denna eleganta stol kommer med ett snurrstativ som gör det möjligt att svänga sätet åt sidorna. Detta gör att ACC121 gör sig utmärkt vid större bord där du vill kunna vända dig åt olika håll, exempelvis i konferensen, matsalen eller på kaféet.  

Bekvämt stoppad och klädd i tyg eller läder

Det rymliga sätet har en bekväm stoppning i polyuretanskum med en tjocklek på 20 till 50 millimeter. Sätet är även helklätt i antingen tyg eller läder, vilket ger ett mjukt och elegant intryck.

Produktdetaljer

Artikelnummer 934312-130-133
Varumärke HAY
Höjd 86 cm
Bredd 62 cm
Djup 59,5 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Sittdjup 45 cm
Material Gjuten polypropen med 10% glasfiber, gjuten polyuretanskum, aluminium
Formgivare Hee Welling & HAY
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft