Crito - Öppet skåp med tre hyllplan

Crito - Öppet skåp med tre hyllplan

  • Ny

Förvaringsserien Crito består av robust och tålig kontorsförvaring i en modern design med lättskött laminat. Detta kontorsskåp erbjuder tre hyllplan som är anpassade efter måtten på pärmar.

  • Tålig och lättskött laminat.
  • Vid val av sockel, är denna förstärkt och har fyra ställbara fötter.
  • Kräver endast lättare montering av sockel/metallben.
7 200,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Valnöt
Vit
Svart
Ek
Valnöt
Metallunderrede på ben
Metallunderrede på ben
Sockel
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Förvaringsserien Crito består av robust och tålig kontorsförvaring i en modern design med lättskött laminat. Detta kontorsskåp erbjuder tre hyllplan som är anpassade efter måtten på pärmar.

  • Tålig och lättskött laminat.
  • Vid val av sockel, är denna förstärkt och har fyra ställbara fötter.
  • Kräver endast lättare montering av sockel/metallben.

Tålig och lättskött laminat

Hela Crito-serien är tillverkad av högdensitiv spånskiva som toppats med slitstark laminat på 22 millimeter i tjocklek. Den tåliga laminaten är även väldigt enkel att torka av, vilket gör att den passar utmärkt i offentliga miljöer.

Med förstärkt sockel eller metallben

Du väljer själv om du vill ha ditt skåp med sockel eller metallben. Vid val av sockel kommer denna förstärkt samt med fyra ställbara fötter. Sockeln monteras både fram- och baktill, vilket ger ett hållbart och snyggt resultat.

Kan användas som rumsavdelare

Skåpet har samma högestetiska utförande på baksidan som på framsidan samt sidorna. Detta gör att skåpet inte behöver stå emot en vägg utan kan användas som en stilig rumsavdelare.

Finns i flera olika utföranden och mått

Har du ett större inredningsprojekt på gång kan denna möbel beställas i unika mått samt utföranden i valfri laminat, faner eller lackering. Vänligen kontakta oss vid projektförfrågningar så hjälper vi dig.

Produktdetaljer

Artikelnummer CS-WAN-76-300-LBL
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 1152 mm (exkl. sockel)
Bredd 760 mm
Djup 390 mm
Dörrar Nej
Jalusi Nej
Lådor Nej
På hjul Nej
Skjutdörrar Nej
Tidsskriftförvaring Nej
Montering Montering av sockel/metallben krävs
Garanti 5 år

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft