info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 20% Crito extra bred - Skåp med dörrar och ett öppet hyllplan i mitten

Crito extra bred - Skåp med dörrar och ett öppet hyllplan i mitten

 • −20%

Förvaringsserien Crito består av robust och tålig kontorsförvaring i en modern design med lättskött laminat. Detta kontorsskåp har fem hyllplan, varav ett öppet, samt slagdörrar uppe och nere.

 • Med eller utan nyckellås. 
 • Tålig och lättskött laminat.
 • Vid val av sockel, är denna förstärkt och har fyra ställbara fötter.
 • Kräver endast lättare montering av sockel/metallben.
6 880,00 kr
8 600,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Valnöt
Vit
Svart
Ek
Valnöt
Nej
Ja
Nej
Metallunderrede på ben
Metallunderrede på ben
Sockel
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Förvaringsserien Crito består av robust och tålig kontorsförvaring i en modern design med lättskött laminat. Detta kontorsskåp har fem hyllplan, varav ett öppet, samt slagdörrar uppe och nere.

 • Med eller utan nyckellås. 
 • Tålig och lättskött laminat.
 • Vid val av sockel, är denna förstärkt och har fyra ställbara fötter.
 • Kräver endast lättare montering av sockel/metallben.

Med eller utan nyckellås

Skåpets dörrar går att beställa med eller utan nyckellås. Med låsbara dörrar ser du till att mappar, teknik och annat stöldbegärligt gods alltid är i tryggt förvar på kontoret.

Tålig och lättskött laminat

Hela Crito-serien är tillverkad av högdensitiv spånskiva som toppats med slitstark laminat på 22 millimeter i tjocklek. Den tåliga laminaten är även väldigt enkel att torka av, vilket gör att den passar utmärkt i offentliga miljöer.

Med förstärkt sockel eller metallben

Du väljer själv om du vill ha ditt skåp med sockel eller metallben. Vid val av sockel kommer denna förstärkt samt med fyra ställbara fötter. Sockeln monteras både fram- och baktill, vilket ger ett hållbart och snyggt resultat.

Kan användas som rumsavdelare

Skåpet har samma högestetiska utförande på baksidan som på framsidan samt sidorna. Detta gör att skåpet inte behöver stå emot en vägg utan kan användas som en stilig rumsavdelare.

Finns i flera olika utföranden och mått

Har du ett större inredningsprojekt på gång kan denna möbel beställas i unika mått samt utföranden i valfri laminat, faner eller lackering. Vänligen kontakta oss vid projektförfrågningar så hjälper vi dig.

Produktdetaljer

Artikelnummer CS-WAN-116-508-LBL
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 1908 mm exkl. sockel (10cm)
Bredd 1160 mm
Djup 390 mm
Dörrar Nej
Jalusi Nej
Lådor Nej
På hjul Nej
Skjutdörrar Ja
Tidsskriftförvaring Nej
Låsbar Ja
Montering Endast montering av sockel/metallben krävs
Garanti 5 år

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft