Arbetspall Vimmerby

 • Ny

Den stilrena arbetspallen Vimmerby avlastar effektivt rygg, knän och vrister vid annars obekväma arbetsställningar. En rullbar pall med tåligt säte i plast, som passar utmärkt i exempelvis målarateljén, verkstaden eller på salongen.

 • Justerbar höjd med smart ringmekanik.
 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Lättstädat säte i plast.
 • Enkel att montera.
1 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Svart nylon
Svart nylon
Polerat aluminium
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Den stilrena arbetspallen Vimmerby avlastar effektivt rygg, knän och vrister vid annars obekväma arbetsställningar. En rullbar pall med tåligt säte i plast, som passar utmärkt i exempelvis målarateljén, verkstaden eller på salongen.

 • Justerbar höjd med smart ringmekanik.
 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Lättstädat säte i plast.
 • Enkel att montera.

Slipp smärta i rygg och knän

Pallen rullar lätt och är i sitt lägsta läge endast 41 centimeter hög, vilket ger bra avlastning för dina leder när du utför arbetsmoment som vanligtvis kräver att du sitter på huk eller knä. Med en praktisk åkpall skonar du din kropp och ger den chans att hålla under många aktiva år i arbetslivet.

Justera höjden med bibehållet fokus

Vimmerby kommer utrustad med en smart ring runt pallens säte som styr pallens sitthöjd. Tack vare detta justerar du lätt hur högt eller lågt du sitter utan att behöva leta upp en opraktisk spak och riskera att tappa fokus från ditt arbete - tryck bara på metallringen och hitta rätt läge!

Håll pallen ren och snygg enkelt

Med sitt tåliga säte i PU-plast passar denna industripall perfekt i utsatta miljöer så som ateljén, verkstaden eller salongen. Med en fuktad trasa och rengöringsmedel torkar du enkelt bort fläckar av färg, olja eller annat du kan råka spilla på den under dagens gång.

Specifikation

Säte

 • Runt, lättstädat säte i PU-plast.
 • Rymlig sittyta på Ø34 cm.
 • Justerbar sitthöjd mellan 41-57 cm.
 • Utrustad med smart ringmekanik.

Fotkryss och gaspelare

 • Multifunktionella hjul Ø5,5 cm.
 • Gaspelare 16 cm.
 • Fotkryss i svart nylon eller polerat aluminium.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft