BRA
PRIS!

Växthus - Massiv ask, på ben

 • -10,00 kr
 • Ny

Modernt växthus i solid ask, som låter dig skapa en egen liten trädgård inomhus. Ställ ett växthus i loungen för en hemtrevlig känsla eller flera i rad på kontoret för att skapa en naturlig rumsavdelare.

 • Uppställningsbara luckor med stag.
 • Planteringsbricka i galvaniserat stål.
 • Rutor i härdat säkerhetsglas.
BRA PRIS!
9 340,00 kr
9 350,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Ask
Ask
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Modernt växthus i solid ask, som låter dig skapa en egen liten trädgård inomhus. Ställ ett växthus i loungen för en hemtrevlig känsla eller flera i rad på kontoret för att skapa en naturlig rumsavdelare.

 • Uppställningsbara luckor med stag.
 • Planteringsbricka i galvaniserat stål.
 • Rutor i härdat säkerhetsglas.

Få in grönskan i rummet

Med ett litet växthus blir det både enkelt och roligt att öka grönskan inomhus, oavsett om det är på kontoret, i loungen eller i hemmet. Växthuset har en vacker design i svart eller naturfärgad ask, som ramar in växterna och gör dem till ett naturligt blickfång.

Luckor med smidiga stag

Växthuset har luckor på vardera långsida som är enkla att ställa upp tack vare de medföljande stagen. Detta gör det möjligt för dig att sköta om dina växter på ett smidigt och bekvämt sätt. 

Bricka i galvaniserat stål

Inuti växthuset finns en planteringsbricka i galvaniserat stål. Brickan samlar effektivt upp spillvatten och eftersom stålet är galvaniserat är risken för rostbildning låg. 

Härdat säkerhetsglas

Växthuset kommer med stora, klara rutor i härdat säkerhetsglas vilket betyder att glaset är väldigt starkt. Det innebär även att glaset faller sönder i små bitar om det krossas istället för stora skärvor, vilket minskar risken för skärsår.

Observera att själva "huset" och stativet inte sitter ihop. Huset kan därmed lyftas av stativet om så önskas.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft