Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kudde AJ Cushion - Vertigo & Trapez

AJ Cushion Vertigo och Trapez är två eleganta kuddar med diskret mönstrade ullfodral, fyllda med allergivänliga Fossflakes. Vertigo kommer i grått, Trapez i mörkblått och priset gäller per kudde. 

 • Säljs i 4-pack (pris gäller per styck).
 • Avtagbart fodral i ull.
 • Fylld med allergivänliga och svalkande Fossflakes.
 • Material som bibehåller sin volym över tid.
1 200,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-5 veckor
Trapez - Midnigt Blue
Trapez - Midnigt Blue
Vertigo - Light Grey
60 x 40 cm
60 x 40 cm
50 x 50 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

AJ Cushion Vertigo och Trapez är två eleganta kuddar med diskret mönstrade ullfodral, fyllda med allergivänliga Fossflakes. Vertigo kommer i grått, Trapez i mörkblått och priset gäller per kudde. 

 • Säljs i 4-pack (pris gäller per styck).
 • Avtagbart fodral i ull.
 • Fylld med allergivänliga och svalkande Fossflakes.
 • Material som bibehåller sin volym över tid.

Mjukt fodral i ull

Både Vertigo och Trapez finns i två format och kommer med ett mjukt, avtagbart fodral i ull. Bägge kuddarna har ett diskret mönster som gör dem till ett dynamiskt och modernt inslag i rummet.

Allergivänlig fyllning

Vertigo och Trapez har en innerkudde fylld med det allergivänliga, syntetiska materialet Fossflakes. Detta gör att kuddarna passar de flesta som vanligtvis är känsliga för syntetiska fyllningar eller är allergiska mot dun och fjädrar. 

Behåller sin volym

Tack vare att fibrerna i Fossflakes är skapade efter formen hos dun, skapas luftfickor i materialet som gör att kudden alltid behåller sin volym. Luftfickorna låter även luften cirkulera genom kudden, vilket gör att du inte blir för varm om du lutar dig mot kudden en längre tid. 

Produktdetaljer

Artikelnummer Trapez60x40
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 50 & 40 cm
Bredd 55 & 60 cm
Material stoppning Fossflakes
Material överdrag Ull
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft