Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kudde Losaria - 60x60 cm

 • -11,00 kr

Losaria är en behaglig kudde som finns i flera trevliga färger för hemmet eller kontoret. Innerkudden är fylld med återvunnen polyester från plastflaskor, vilket gör Losaria till ett miljömedvetet val.

 • Yttertyg i ull och bomull.
 • Leder bort värme.
 • Innerkudde i polyester med återvunnen fyllning.
 • Lätt att återvinna.
1 389,00 kr
1 400,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-3 veckor
Ivory
Ivory
Burnt Sienna
Ochre
Indigo
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Losaria är en behaglig kudde som finns i flera trevliga färger för hemmet eller kontoret. Innerkudden är fylld med återvunnen polyester från plastflaskor, vilket gör Losaria till ett miljömedvetet val.

 • Yttertyg i ull och bomull.
 • Leder bort värme.
 • Innerkudde i polyester med återvunnen fyllning.
 • Lätt att återvinna.

Material som leder bort värme

Losaria består av ren ull och bomull som vävts samman i ett vackert material som andas. Detta innebär att tyget leder bort värme, vilket gör den skön att luta sig mot även under varma sommardagar.

Återvunnen polyester

Den mjuka innerkudden består av polyester och är även fylld med polyester från återvunna plastflaskor. Tack vare detta är kudden enkel att återvinna då innerkuddens material inte behöver separeras.

För soffan eller sängen

Med sin mjuka fyllning och sina snygga färger passar Losaria lika bra på kontoret som i hemmet. Välj kuddar med olika färger för en dynamisk känsla i fikarummet, eller satsa på kuddar i samma färg för en mer harmonisk känsla i sovrummet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft