Kudde Dot 1 - Ull/nylon

  • -250,00 kr
  • Ny

Designklassikern Dot 1 är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i en tålig ullblandning som finns att välja i flera sobra färger.

  • Okomplicerad design som passar in överallt.
  • Vändbar med samma utförande på bägge sidor.
  • Klädd i 90% ull, 10% nylon.
  • Tål kemtvätt.
575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr /
Spara 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Green - Steelcut Trio
Grey - Steelcut Trio
Caramel - Steelcut Trio
Coral - Steelcut Trio
Dark Blue - Steelcut Trio
Green - Steelcut Trio
Orange - Steelcut Trio
Racing Green - Steelcut Trio
Rose - Steelcut Trio
Dark Grey - Steelcut Trio
Golden Yellow - Steelcut Trio
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Designklassikern Dot 1 är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i en tålig ullblandning som finns att välja i flera sobra färger.

  • Okomplicerad design som passar in överallt.
  • Vändbar med samma utförande på bägge sidor.
  • Klädd i 90% ull, 10% nylon.
  • Tål kemtvätt.

Okomplicerad design

Med sina raka linjer och stiliga knappar är Dot 1 en lättmöblerad kudde i en okomplicerad design som passar in med de flesta inredningsstilar. Du kan exempelvis använda den som en mjuk och avlastande kudde i soffan, eller som en vacker prydnadskudde på sängen. 

Samma utförande på bägge sidor

Dot 1 kommer i en kvalitativ design där bägge sidor av kudden har samma enhetliga utförande. Detta gör att kudden inte har någon fram- eller baksida, utan går att vända precis som du vill. 

Tyger:

Tyg

Caramel/Steelcut Trio 436

Tyg

Coral/Steelcut Trio 526

Tyg

Dark Blue/Steelcut Trio 796

Tyg

Dark Grey/Steelcut Trio 153

Tyg

Golden Yellow/Steelcut Trio 453

Tyg

Green/Steelcut Trio 966

Tyg

Grey/Steelcut Trio 133

Tyg

Orange/Steelcut Trio 576

Tyg

Racing Green/Steelcut Trio 996

Tyg

Rose/Steelcut Trio 636

Produktdetaljer

Artikelnummer 507017
Varumärke HAY
Bredd 45 cm
Längd 60 cm
Material stoppning Polyester
Material överdrag Tyg Steelcut Trio (90% ull och 10% nylon)
Formgivare HAY
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft