Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kudde Collect SC30 Linen - 80x50 cm

Collect SC30 Linen är en mjuk och stor kudde vars överdrag i linne finns i flera varma färger. En lättplacerad, vacker kudde som ger en hemtrevlig känsla åt loungen, kontoret eller väntrummet.

 • Tvättbart överdag i 100% linne.
 • Mjuk innerkudde stoppad med fjäder och dun.
 • Dold dragkedja på överdragets baksida.
 • Tål maskintvätt i 30°C (endast överdrag).
1 075,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Powder
Burgundy
Powder
Slate
Cloud
Milk
Sand
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Collect SC30 Linen är en mjuk och stor kudde vars överdrag i linne finns i flera varma färger. En lättplacerad, vacker kudde som ger en hemtrevlig känsla åt loungen, kontoret eller väntrummet.

 • Tvättbart överdag i 100% linne.
 • Mjuk innerkudde stoppad med fjäder och dun.
 • Dold dragkedja på överdragets baksida.
 • Tål maskintvätt i 30°C (endast överdrag).

Tvättbart överdrag i 100% linne

Collect SC30 Linen har ett vackert överdrag i 100 procent linne som går att ta av och tvätta i 30 grader. Överdraget finns i sex härliga färger som gör att kudden passar ihop med många olika inredningsstilar.

Mjukt stoppad innerkudde

Linen kommer med en mjuk innerkudde i bomull som är stoppad med 50 procent fjäder och 50 procent dun. Detta ger dig en väldigt bekväm kudde som är lika skön att luta sig emot när du läser en bok hemma, som när du njuter av en kaffe på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9153-25010112
Varumärke &tradition
Bredd 50 cm
Längd 80 cm
Material Linne, bomull, stoppning (50% fjäder, 50% dun)
Formgivare Space Copenhagen
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft