Kudde AJ Cushion Tassel

AJ Cushion Tassel är en elegant kudde som har ett mjukt ullfodral med ett diskret och stiligt mönster. Kudden är fylld med ett syntetiskt, allergivänligt material som efterliknar känslan hos dun och fjädrar.

  • Avtagbart fodral i ull.
  • Fylld med allergivänliga och svalkande Fossflakes.
  • Material som bibehåller sin volym över tid.
1 125,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-5 veckor
56 x 36 cm
56 x 36 cm
45 x 45 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

AJ Cushion Tassel är en elegant kudde som har ett mjukt ullfodral med ett diskret och stiligt mönster. Kudden är fylld med ett syntetiskt, allergivänligt material som efterliknar känslan hos dun och fjädrar.

  • Avtagbart fodral i ull.
  • Fylld med allergivänliga och svalkande Fossflakes.
  • Material som bibehåller sin volym över tid.

Mjukt fodral i ull

Kudden AJ Cushion Tassel finns i två olika format och kommer med ett mjukt, avtagbart fodral i ull. Fodralet har ett diskret, abstrakt mönster som gör kudden till ett dynamiskt och modernt inslag i rummet.

Allergivänlig fyllning

Tassel är fylld med det allergivänliga, syntetiska materialet Fossflakes. Detta gör att kudden passar de flesta som vanligtvis är känsliga för syntetiska fyllningar eller är allergiska mot dun och fjädrar. 

Behåller sin volym

Tack vare att fibrerna i Fossflakes är skapade efter formen hos dun, skapas luftfickor i materialet som gör att kudden alltid behåller sin volym. Luftfickorna låter även luften cirkulera genom kudden, vilket gör att du inte blir för varm om du lutar dig mot kudden en längre tid. 

Produktdetaljer

Artikelnummer Tassel56x36
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 36 & 45 cm
Bredd 56 & 45 cm
Material stoppning Fossflakes
Material överdrag Ull
Formgivare Arne Jacobsen
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft