Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kudde Canvas

Canvas är en dekorativ och bekväm kudde med ett sammetslent yttre och ett fluffigt inre. Den svarta dragkedjan har gjorts till en del av kuddens design, och bidrar med en stilren, grafisk känsla. 

 • Fluffig och mjuk.
 • Snygg design med synlig dragkedja.
 • Miljövänlig fyllning gjord på återvunna plastflaskor. 
 • Oeko-Tex certifierat yttertyg.
1 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Blå
Blå
Röd
Beige
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Canvas är en dekorativ och bekväm kudde med ett sammetslent yttre och ett fluffigt inre. Den svarta dragkedjan har gjorts till en del av kuddens design, och bidrar med en stilren, grafisk känsla. 

 • Fluffig och mjuk.
 • Snygg design med synlig dragkedja.
 • Miljövänlig fyllning gjord på återvunna plastflaskor. 
 • Oeko-Tex certifierat yttertyg.

Mjuk kudde med synlig dragkedja

Med Canvas får du en riktigt mjuk kudde som inbjuder till avslappning i soffan eller fåtöljen. Den synliga dragkedjan på kuddens baksida gör den lika snygg att vända på, för att få en grafisk känsla i hemmet eller på kontoret. 

Miljövänlig fyllning

Canvas har en mjuk och fluffig innerkudde vars fyllning består av material från återvunna plastflaskor. Detta gör kudden till ett extra bra val för den miljömedvetna arbetsplatsen, loungen eller hemmet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 160512
Varumärke Woud
Höjd 53 cm
Bredd 61 cm
Vikt 0,8 kg
Material stoppning 100% återvunna plastflaskor
Material överdrag Viskos, Bomull, Linne, Polyester, Polypropen
Formgivare Studio MLR
Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft