Kudde Diamond

Diamond är en dekorativ och bekväm kudde med ett sammetslent yttre och ett fluffigt inre. Den svarta dragkedjan har gjorts till en del av kuddens design, och bidrar med en stilren, grafisk känsla. 

  • Fluffig och mjuk.
  • Snygg design med diamantmönster och synlig dragkedja.
  • Miljövänlig fyllning gjord på återvunna plastflaskor. 
  • Oeko-Tex certifierat yttertyg.
775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Gul
Gul
Blå
Röd
Beige
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Diamond är en dekorativ och bekväm kudde med ett sammetslent yttre och ett fluffigt inre. Den svarta dragkedjan har gjorts till en del av kuddens design, och bidrar med en stilren, grafisk känsla. 

  • Fluffig och mjuk.
  • Snygg design med diamantmönster och synlig dragkedja.
  • Miljövänlig fyllning gjord på återvunna plastflaskor. 
  • Oeko-Tex certifierat yttertyg.

Mjuk kudde med synlig dragkedja

Med Diamond får du en riktigt mjuk kudde som inbjuder till avslappning i soffan eller fåtöljen. Den synliga dragkedjan på kuddens baksida gör den lika snygg att vända på, för att få en grafisk känsla i hemmet eller på kontoret. 

Miljövänlig fyllning

Diamond har en mjuk och fluffig innerkudde vars fyllning består av material från återvunna plastflaskor. Detta gör kudden till ett extra bra val för den miljömedvetna arbetsplatsen, loungen eller hemmet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 160503
Varumärke Woud
Höjd 43 cm
Bredd 43 cm
Vikt 0,5 kg
Material Viskos, Bomull, Linne, Polyester, Polypropen
Material stoppning 100% återvunna plastflaskor
Formgivare Studio MLR
Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft